Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Σύγχρονοι πολιτικοί εφιάλτες

Σύγχρονοι πολιτικοί εφιάλτες

Προσέχω τις λέξεις μου. Να ξέρω τι γράφω. Ξαναδιαβάζω πάλι και πάλι από την αρχή το κείμενο προσεχτικά, τις φράσεις μου μία μία. Να αποφύγω τα λάθη. Να διατηρήσω την ελάχιστη ψυχραιμία στη σκέψη. Να διαφυλάξω την πνευματική μας τάξη. Τότε που το υπερβολικό γίνεται καθημερινότητα και τα χάνεις προς στιγμήν. Που σε μπερδεύει και φοβάσαι μην και παρασυρθείς, μήπως και μεγαλοστομίες, μη πιστεύοντας αυτό που γίνεται γύρω σου και επαναλαμβάνεται συνέχεια σαν φυσιολογικό. Όχι δεν είμαι υπερβολικός. Είναι δωσίλογοι συνειδητοί. Για μια καταραμένη καρέκλα. Αυτό είναι μόνο. Αποφασισμένοι, γιομάτοι σάπια όνειρα, γιομάτοι επιχειρήματα να απαντούν, γεμάτοι σκαρταρίσματα και τεχνάσματα να λογοδιαφεύγουν, να εξαπατούν και να γλιστρούν.

Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί και μη, θα πρέπει να γνωρίζουν, πως όποιος μετέχει σε μια τέτοια κυβέρνηση, κρυφά ή φανερά, είναι ήδη ένας εθνικός εφιάλτης. Προβλέπω ότι θα αφήνει επιστολές και διαθήκες στα παιδιά του, όπου θα τους λέει ότι εξαπατήθηκε από κάποιους ραδιούργους, που δεν θα κατονομάζει, και πως είναι καλός άνθρωπος και πατριώτης. Θυμηθείτε δε, ότι θα γίνει έτσι ακριβώς. Θα βάλει τα παιδιά του και τα εγγόνια του να απολογούνται χωρίς να φταίνε σε όλη τους τη ζωή.

Όλοι όσοι θα μετέχουν σε αυτή την κυβέρνηση εθνικής ψευτοενότητας, χωρίς ενότητα και χωρίς ετυμηγορία, είναι μειοδότες καθαροί. Μόνο η λαϊκή ψήφος θα τους απάλλασσε από αυτό το εθνικό και προσωπικό στίγμα και θα τους έκανε νόμιμους εντολοδόχους του ελληνικού λαού. Ήδη η ιστορία το γνωρίζει και τους έχει καταγράψει από τώρα στο βιβλίο της, πριν ακόμα ολοκληρωθεί και συγκροτηθεί η κυβέρνηση αυτή.

Όλοι αυτοί λένε και θα λένε ψέματα, γιατί τα επιτρέπει ο φόβος μας για την πτώχευση, ο τρόμος μας μπας και χάσουμε το ψηλό επίπεδο ζωής μας με δανικά, και η βαθιά δουλικότητα που έχει εγκατασταθεί μέσα μας. Πως τάχα θα μας διώξουν από την ευρωπαϊκή ένωση, καθώς και ότι θα χρεοκοπήσουμε, ενώ αντίθετα σε τόσο προνομιούχα και βολική θέση δεν βρεθήκαμε ποτέ! Ποτέ δεν είχε τέτοια ευκαιρία και τέτοια αναπάντεχη τύχη η Ελλάδα. Να μπορεί να συνομιλεί και να συνδιαλέγεται ισότιμα. Και αυτό μας το κρύβουν μεθοδευμένα οι κάθε λογής Παπανδρέου και οι φυτεμένοι μανδαρίνοι τους στα παράθυρα. Και από αυτό το δικαίωμα παραιτηθήκαμε μόνοι μας εθελοντικά και ακατανόητα, όπως ακριβώς με τα θαλάσσια σύνορά μας με την ΑΟΖ.

Οι απειλές περί αποπομπής μας, είναι όλες καλοστημένες χαρτοπαιχτικές μπλόφες. Ακριβώς τέτοιες και τίποτα άλλο. Αλλιώς θα χάσουν πάνω από 500 δις ευρώ, το λιγότερο μάλιστα. Ψάξτε τους αρχιμειοδότες αρχιδωσίλογους στην εξουσία και πουθενά αλλού. Στην υψηλότερη κορυφή της πυραμίδας. Εκεί είναι η καλύτερη κρυψώνα. Εκεί που δεν πάει ο νους σας. Έτσι πάντα γινότανε στην ιστορία των χωρών. Θυμηθείτε τον Μάρκος των Φιλιππίνων και τόσους και τόσους άλλους ηγέτες προτεκτοράτων.

Είναι όλα τόσο φανερά σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε και σεις δεν τα βλέπετε. Την μια οι μεν, την άλλη οι δε. Ψάχνετε σωτηρία και λύση απελπισμένοι στον Αντωνάκη τώρα. Ο Σαμαράς σας, είναι ένας ακόμη νέος ρουφιανάκος του εικοστού πρώτου αιώνα για την Ελλάδα, και σεις παντελώς ανίκανοι πολιτικά, δεν το βλέπετε. Κι ας σας λέει κατάμουτρα χωρίς ντροπή πως θα ψηφίσει την πρώτη δανειακή σύμβαση με το άρθρο 14. Σπουδαίος λαός είσαστε. Σας αξίζουν όλα όσα παθαίνετε. Και το χειρότερο, δεν μαθαίνετε από την ζωή σας.

Και μην ξεχνάτε ότι ο δωσιλογισμός στην σύγχρονη Ελλάδα έχει παράδοση.

Όποιον χειροκροτεί η τρόικα, είναι εφιάλτης για την χώρα του και τους πολίτες της.

Όλοι οι δωσίλογοι, όσοι παρακολουθείτε την ιστορία, κάτι έβρισκαν για να δικαιολογήσουν την προδοσία τους στους εκάστοτε Γερμανούς. Πρόσφατα για 70 χρόνια έλεγαν ότι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς για να σώσουν την πατρίδα από τον κομουνισμό, αντί να τους πολεμήσουν μαζί με τους αντάρτες. Σήμερα λένε ότι τους παραχωρούμε την χώρα για να μας δανείζουν. Τι ντροπή!

Καληνύχτα

ΥΓ.
Υπέθετα, ως έγραφα στον αστερίσκο της προηγούμενης ανάρτησης, πως μέχρι τον Νοέμβριο θα είχαμε εκλογές. Έπεσα έξω. Συνειδητοποίησα ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν καθόλου εκλογές με προτροπή της ευρωπαϊκής ένωσης, ούτε μετά από δύο χρόνια. Γιατί οι δανειστές συνειδητοποιούν μια πανωλεθρία για αυτούς, χωρίς προηγούμενο στον τόπο μας.

Γράφτηκε από Νefestora,
http://nefestoras1.blogspot.com/2011/11/blog-post.html,
την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Να είσαι για πάντα καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια: