Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μαύρη Λίστα Ανθρωπιάς




Βόδια, Ζώα, Σαύρες, Φίδια, Σκυλάκια της τρόικας, Δούλοι του καπιταλισμού, Άβουλες Μαριονέτες , Σκουλήκια της ζωής, Μικρόβια της Ανθρωπιάς, Σκατά που ακόμη δεν τα πάτησε κανείς και ακόμη κορδώνονται για την ύπαρξή τους στο πεζοδρόμιο ...........
Είναι πολλά τα επίθετα, που μπορεί κανείς να πει, για αυτούς που ακολουθούν στη λίστα παρακάτω, όπως επίσης και για όλους τους ανθρωπίσκους που ζουν γύρω τους, και δεν κάνουν κάτι για να τους σταματήσουν.
Είναι πολύ εύκολο για κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, να πει ότι το κάνει υπό πίεση και ότι δεν είχε άλλη λύση πέρα από αυτό. Όμως πιστεύω, και δεν υπάρχει τίποτα που να το αναιρεί αυτό, πώς δεν γίνετε κάτι από όλα αυτά, με πίεση.
Ξέρω πως όταν αναλαμβάνεις μία τέτοια θέση, του να αντιπροσωπεύσεις έναν λαό επί του παραδείγματος, δεν έχει σημασία αν είναι ο περιούσιος ή παρακατιανός, αν είναι δικός σου ή ξένος, λαός με αρχές ή τέλος, με ιστορία ή μόλις γεννηθείς, θα πρέπει να ξεχάσεις οικογένεια, παιδιά, και λοιπούς συγγενείς. Η Οικογένεια σου είναι ολόκληρος ο λαός αυτός που αντιπροσωπεύεις, τα παιδιά σου είναι όλα τα παιδιά του, και συγγενείς σου όλοι αυτοί που είναι πρόσφυγες σε άλλες περιοχές.
Δεν έχεις σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να κοιτάς το προσωπικό σου συμφέρων, αδιαφορώντας για το γενικό καλό του λαού. Πρέπει σε κάθε διορθωτική κίνηση που κάνεις, όταν και αν ανακαλύψεις πώς υπάρχει λάθος από προηγούμενες προσπάθειες, να σκεφτείς πρώτα τη διαβίωση και ύστερα τα υπόλοιπα.
Αν σε κάθε περίπτωση οι λεπτομέρειες σου φαίνονται πολλές και δύσκολο να παρακολουθήσεις, τότε παραιτήσου από αυτό το καθήκον και ζήσε σαν άνθρωπος ή αυτοκτόνησε και μείνε άνθρωπος μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής σου.
Όλες οι διαφορετικής φύσεως ενέργειες που θα πράξης, συνηγορούν σε πολλά σενάρια της δικής σου ύπαρξης στη ζωή μας. Συνομοσιολόγοι από όλο τον κόσμο γράφουν σε καθημερινή βάση περί αυτού, ας μην αναφερθώ και εγώ σε αυτά τώρα. Εξάλλου αυτό θα σας προσάψει περισσότερα  ζωώδη επίθετα από αυτά που ήδη σας έχω αναφέρει στην αρχή  του κειμένου.           
Η σύνθεση της κυβέρνησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: