Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η ζωή είναι μια αιώνια κατάσταση θείου ενθουσιασμού




Η αναμονή είναι δύσκολη - ιδιαίτερα όταν η ημερομηνία του γεγονότος, για το οποίο περιμένεις δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Το περιβάλλον στο οποίο βιώνετε την ύπαρξη σας είναι απατηλό και ο χρόνος είναι μέρος της ψευδαίσθησης, έτσι για να σας δοθεί η ημερομηνία της αφύπνισης σας, πρέπει να επιχειρηθεί προσπάθεια εισόδου στη ψευδαίσθηση σας, και αυτό δεν θα είχε απολύτως κανένα νόημα, καθώς έτσι θα γινόταν επίσης μέρος της ψευδαίσθησης! Η ψευδαίσθηση ήταν η στιγμιαία παρέκκλιση σας, σκεπτόμενοι το πώς θα ήταν η ζωή χωριστά από τον Θεό; Αλλά το να συμβεί αυτό θα ήταν αδύνατον, καθώς Αυτός, Είναι Όλα Όσα Υπάρχουν. Είχατε μια στιγμιαία τρελή σκέψη και έφυγε! Η ιδέα όμως ήταν ενδιαφέρουσα και καταπιαστήκατε από αυτή - είναι περισσότερο, σαν σαπουνόφουσκα και ως σαπουνόφουσκα, θα σκάσει και θα φύγει.
Η Αγάπη του Θεού για εσάς, είναι τόσο έντονη, που δεν θα Αφήσει τίποτα, να σας πληγώσει ή βλάψει, με οποιοδήποτε τρόπο. (Και φυσικά, αν το Έκανε, θα ήταν να το Κάνει ο Ίδιος.) Έτσι, χαλαρώστε, όσο περιμένετε. Η ψευδαίσθηση, δεν θα διαρκέσει άλλο και όσο η εμπειρία σας θα τερματίζετε, θα γνωρίζετε μόνο την αιώνια χαρά, στην Παρουσία του Πατέρα σας, διότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Χαρείτε με αυτή τη γνώση, επικεντρωθείτε σε αυτό - και απελευθερώστε κάθε σκέψη ή πτυχή του εαυτού σας, που αντιτίθεται σε αυτή τη θεία αλήθεια. Αυτό είναι που θα σας αφυπνίσει και έχετε στη διάθεση σας, απεριόριστη βοήθεια, για να το πράξετε.
Καθώς περιμένετε, επιτρέψτε στον εαυτό σας, να διαχέεται με την παρουσιαζόμενη Αγάπη, που περιβάλλει τον Πλανήτη Γη και αφήστε να σας διαρρεύσει, εμπλέκοντας σας στο θεϊκό της μονοπάτι, μαζί με κάθε μέλος της ανθρώπινης φυλής. Γι' αυτό βρίσκεται εδώ αλλά και εσείς - ώστε να γεμίσει κάθε ανθρώπινη καρδιά, με Θεϊκή Αγάπη και να γίνει γνωστό, ότι η ζωή είναι μια αιώνια κατάσταση θείου ενθουσιασμού, όχι μια κατάσταση άγχους και φόβου, η οποία τελειώνει στην ανυπαρξία του θανάτου. Ο Θάνατος επίσης, είναι μέρος της ψευδαίσθησης - μια μη ρεαλιστική αντίληψη της ζωής, τερματίζει αναπόφευκτα, οδυνηρά, και με φόβο. Αν αυτό μπορούσε να συμβεί, δεν θα ήταν ζωή. Η ζωή είναι αιώνια και είστε αθάνατα πλάσματα, παντοτινά ζώντα στην Ενότητα του Θεού.
Είστε αθάνατα πλάσματα, που ζουν αιώνια ως ένα, με τον Πατέρα σας και η ψευδαίσθηση είναι στιγμιαία, ένα μη-συμβαίνον γεγονός από το οποίο, οτιδήποτε δεν έχει καμία επίδραση πάνω σας. Ήταν προσωρινή, εφήμερη, χάθηκε εν ριπή οφθαλμού και ότι βιώσατε ως αλήθεια εντός της, άμεσα και οριστικά θα ξεχαστεί όταν αφυπνιστείτε. Δεν χρειάζεστε να θυμάστε ή να στέκεστε στην ψευδαίσθηση - σε κάτι που δεν έγινε και δεν μπορούσε να υπάρξει - όσο ζείτε στην εκστατική κατάσταση της Πραγματικότητας, που δημιούργησε για εσάς ο Πατέρας σας. Η δυστυχία, ο πόνος, η ταλαιπωρία και η αβεβαιότητα, της υποτιθέμενης πραγματικότητας που κατασκευάσατε για να παίξετε, μη κατανοώντας αυτό που προσπαθείτε να κάνετε, δεν σας προσφέρει τίποτα, ούτε ανάμνηση και όταν αφυπνιστείτε, κανένα υπόλειμμα της δεν θα παραμείνει. Η αιώνια χαρά της Θεϊκής θείας δημιουργίας, δεν κρατά τίποτα που να μην είναι απολύτως χαρούμενο.
Βάλτε την προσοχή σας, στο πεδίο της θεϊκής Αγάπης, που σας περιβάλλει, σας κατακλύζει και ρέει μέσα σας, Ένα με τον Εαυτό, με τον Θεό και επομένως με κάθε τι που υπάρχει. Εσείς υπάρχετε, επομένως είστε μέρος αυτής, μέρος της Πραγματικότητας και δεν έχετε καμία απολύτως ανάγκη, γιατί έχουν αιωνίως προβλεφθεί, από τον Πατέρα σας. Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη; Τίποτα δεν θα μπορούσε να αφεθεί στην τύχη; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο: όλα όσα υπάρχουν, είναι θεϊκή επιλογή και αιώνια. Μην σκέπτεστε πια την ψευδαίσθηση, ή τις αβεβαιότητες, που φαίνεται να περιέχει. Και φροντίστε την αφυπνιστική σας διαδικασία, καθώς τα σκουντήματα που λαμβάνετε, γίνονται όλο και πιο ακαταμάχητα. Θυμηθείτε, η αφύπνιση σας είναι αναπόφευκτη.
Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.


 Κανάλι         : Johnsmallman
Μετάφραση :  Σαράντης Κώνστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: