Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Εκείνοι που φορούν της μάσκες της ισχύος για να κρύψουν τον φόβο τους



http://tibetanmaterialhistory.wikischolars.columbia.edu/file/view/89639.fpx%26obj%3Diip,1.0%26wid%3D305%26hei%3D300%26rgn%3D0.0,0.0,1.00000000,1.jpg/100489275/89639.fpx%26obj%3Diip,1.0%26wid%3D305%26hei%3D300%26rgn%3D0.0,0.0,1.00000000,1.jpg


Όταν η ανθρωπότητα ξυπνήσει, θα συμβούν όλα τα είδη των θαυμαστών πραγμάτων, ως καλωσόρισμα στο σπίτι της φυσικής σας κατάστασης, στο ένα με τον καθένα και με το Θεό. Επί του παρόντος δεν είναι δυνατόν, να σας δοθεί μια ρεαλιστική ιδέα του τι σημαίνει αυτό, λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων του ανθρώπινου εγκεφάλου σας, όσο είστε στρατιώτες εντός της ψευδαισθήσεως, που ολοκληρώνει την προετοιμασία, η οποία θα επιτρέψει το ξύπνημα σας. Ωστόσο, η έκπληξη και η υπερβολική χαρά σας, όταν αυτό συμβεί, θα αξίζει τους επί μακρόν και επίπονους αγώνες σας, στους οποίους φαίνεται να έχετε ασχοληθεί για τόσο μεγάλο διάστημα.

Συνεχίστε την άσκηση και την εντατικοποίηση της πρόθεσής σας, να συμμετάσχετε με αγάπη και συμπόνια με όλους τους άλλους, ανά πάσα στιγμή, και να ξέρετε ότι οι επιπτώσεις αυτής της συμπεριφοράς, θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά στον θείο προορισμό σας, καθώς το Φως θα καίει μέσα σας όλο και πιο λαμπρό, με κάθε αγαπημένη σας σκέψης, λέξη, και δράση.

Η ένταση του Φωτός που μεταφέρετε, επηρεάζει οποιονδήποτε έρχεστε σε επαφή μαζί του - δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν, τον κανόνα - και τους βοηθά και τους ενθαρρύνει, να κοιτάξουν μέσα τους, να βρουν το δικό τους Φως. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ λίγοι στη γη που να είναι γεμάτοι με τόσο πόνο, που να μην μπορούν προς το παρόν να δεχθούν την αγάπη που εν συνεχεία τους προσφέρεται, αν και η πράξη της προσφοράς της Αγάπης σε αυτούς, θα τους εκκινήσει στο βασικό καθήκον του καταμερισμού τους, από τις αντικρουόμενες πεποιθήσεις και τις επιθυμίες, που έχουν στην κατοχή τους και τους έχουν προκαλέσει, και σε πολλούς άλλους, τόσο πόνο και οδύνη.

Παρόλο που σας φαίνεται πως αυτά τα γεμάτα πόνο όντα, συνεχίζουν σε ημερήσια διάταξη να μην δείχνουν την αγάπη τους, ίσως ακόμα πιο άγρια ​​από ποτέ, στην πραγματικότητα, η αποφασιστικότητά τους αποδυναμώνετε και διαλύετε, από την θεία Αγάπη που στροβιλίζεται γύρω από τον τομέα τους, προσφέροντάς τους την αποδοχή και τη συγχώρεση, και αυτή η αίσθηση ή ευαισθητοποίηση, γύρω από αυτή την ασυνήθιστη καλοσύνη - γιατί είναι κάτι σπάνιο, αν είχατε ποτέ την εμπειρία του - τους συνεγείρει ιδιαίτερα, το οποίο είναι ο λόγος που συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να δείχνουν ως εξαιρετικά ισχυροί και ανίκητοι. Εκείνοι που φορούν, της μάσκες δύναμης του κόσμου και της ισχύος, για να κρύψουν τον φόβο τους, έχουν τρομοκρατηθεί από την Αγάπη και την καλοσύνη που ρέει από αυτό, επειδή πιστεύουν ότι το να αναγνωρίσουμε και να δεχτούμε θα τους αποδυναμώσει, αφήνοντας τους ασθενείς, ανίκανους και στο έλεος των αμέτρητων εχθρούς τους.

Αυτό βέβαια δεν είναι το ζητούμενο. Η Αγάπη τους αγκαλιάζει όλους, χωρίς εξαίρεση ή διάκριση, και όταν αυτές οι ζημιωμένες οδυνηρά ψυχές παραδοθούν σε αυτό, όπως είναι τελικά αναπόφευκτο γι 'αυτούς, θα βρεθούν, όπως όλοι οι άλλοι, σε απόλυτη έκπληξή, σε μια κατάσταση ακραίας και εκστατικής χαράς. Εκστατική χαρά είναι η αναπόφευκτη κατάσταση, στην οποία όλοι θα διακριθείτε. Η μόνη επιλογή σας σε αυτό το θέμα, είναι να καθυστερήσετε την άφιξή σας εκεί, αλλά γιατί να το κάνετε; Κανείς σας δεν είναι μαζοχιστής από τη φύση του, ώστε να συνεχίσει να απελευθερώνει στάσεις και συμπεριφορές, που δεν περιέχουν Αγάπη - την ανάγκη του να είναι σωστό, την ανάγκη του να κρίνεις, την ανάγκη του να καταδικάσεις, την ανάγκη για αποκατάσταση -, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε γρήγορα και εύκολα, στον θεϊκό σας προορισμό, όπου ένα υπέροχο καλωσόρισμα σας περιμένει.

Να θυμάστε: πάντα, ότι περιβάλλεστε από τον τομέα της θείας Αγάπης, της Δημιουργίας, την αγαπημένη Αγκάλη του Πατέρα σας, με τον Οποίο είστε ένα - πάντα. Συνεπώς, έχετε σε κάθε στιγμή, σε άπειρη αφθονία, όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε, να βοηθηθείτε να συνεχίσετε προς τα εμπρός, στην πορεία σας για αφύπνιση. Ο προορισμός σας είναι σαφής, η άφιξη σας είναι εξασφαλισμένη, γι' αυτό απλά ανοίξτε τις καρδιές σας, για να λάβετε την Αγάπη, που τόσοι πολλοί σας προσφέρουν, και επεκταθείτε και μοιραστείτε τη με όλους όσους συναντάτε, επικοινωνείτε, ή σκέπτεστε, και απολαύστε την αίσθηση της ειρήνης και την εμπιστοσύνη στην Θέληση του Δημιουργού για σας, ότι η στάση αυτή συνεχώς ενισχύεται και εντατικοποιείτε. Πραγματικά έχετε τα πάντα - γιατί ο Πατέρας σας, τα έδωσε σε εσάς. Έτσι, επιστρέψτε σπίτι και διεκδικήστε τα - είναι δικαίωμά και κληρονομιά σας - και γνωρίστε τον εαυτό σας, για το ποιοι πραγματικά είστε.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.


 Κανάλι         : Johnsmallman
Μετάφραση :  Σαράντης Κώνστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: