Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, 29 Απριλίου 2012



Ναός του Απόλλωνος στους Δελφούς

Χαιρετισμούς από τη δια – Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Η 5η Μαΐου είναι η μέρα του 5, ο αριθμός του Έψιλον, του Απόλλωνος, του Φωτός. Τη μέρα αυτή όλες οι πύλες σε όλη τη γη θα ενεργοποιηθούν επίσημα και η διαδικασία έχει κλειδώσει. Ανεξάρτητα από το αν είναι ελεύθερες ή κατειλημμένες1, τη μέρα αυτή όλες οι πύλες θα περάσουν κάτω από τον έλεγχο της Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός2, κάτω από το έλεγχο των Ολύμπιων και όλων των πλοηγικών συστημάτων αυτού του Γαλαξία.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει ότι ο Όλυμπος έχει ενεργοποιηθεί. Το υπερόπλο, αυτή η ενεργειακή ομπρέλα υψηλής τεχνολογίας, έχει ενεργοποιηθεί και προστατεύει τη συνειδητότητα και τα συναισθήματά σας από τις προσπάθειες των σκοτεινών να δημιουργήσουν φόβο. Παρεμβαίνοντας στο DNA στοχεύει την ανάπτυξη της συλλογικής συνείδησης3.

Το επόμενο μήνυμά μας θα αφορά την πρώτη μας επαφή. Για λόγους ασφάλειας, η ημερομηνία δεν μπορεί να ανακοινωθεί. Κάποιο από τα ΜΜΕ κανάλια σας θα μιλήσει για την άφιξη μας. Εικοσιτέσσερις ώρες πριν από την άφιξη μας θα ειδοποιηθείτε να ετοιμαστείτε με ένα δικό μας μήνυμα που θα παρεμβάλει σε όλα σας τα τηλεοπτικά κανάλια. Στην συνέχεια όλα τα κανάλια θα κλείσουν, όλες οι πτήσεις θα σταματήσουν, το μόνο που θα βλέπετε στις οθόνες των τηλεοράσεών σας θα είναι ένα ρολόι που θα μετράει αντίστροφα, τον γήινο χρόνο που απομένει για την άφιξή μας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολική αποκάλυψη και την πτώση του ψευδοπέπλους έχει αρχίσει.

Είμαστε οι Ολύμπιοι και το κεντρικό συμβούλιο της Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Κανάλι: Δήμητρα

.
 
1 Κατειλημμένες πύλες: αυτό σημαίνει προφανώς ότι η συγκεκριμένη περιοχή χρησιμοποιείται τώρα για άλλους λόγους. Όλες τις εποχές και ανεξαρτήτου θρησκείας, οι άνθρωποι συνήθιζαν να χτίζουν ναούς πάνω σε τέτοιες πύλες για ποικίλους λόγους. Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα τέτοιας πύλης θεωρείται η Αγία Σοφία στην Πόλη. Όσοι όμως θεωρούν ότι το μέρος αυτό είναι τώρα κατειλημμένο από μουσουλμάνους, θα πρέπει πιθανά να σκεφτούν ότι πριν ήταν κατειλημμένο από χριστιανούς …  

2 Το κανάλι υποστηρίζει ότι ο σωστός όρος είναι «Δια-γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός». Αυτό σημαίνει προφανώς ότι περιλαμβάνονται περισσότεροι του ενός γαλαξίες. 

3 βλέπε σχόλιο 1 στο μήνυμα της 27ης Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: