Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΜΠΕΛΑΤΡΙΞΙΟΙ ( Γ' ΩΡΙΩΝΟΣ )


Όνομα μέλους: Αστρικό έθνος Μπέλατριξ (Γ' Ωρίωνος). Πρώην μέλος του Συνδέσμου του Ωρίωνα και των κεντρικών αρχηγείων του εν λόγω τομέα για την πρώην Συμμαχία.

Αποδεκτοί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Πριν από τρία χρόνια.

Τοποθεσία: Το τρίτο από τα φωτεινότερα αστέρια στον Αστερισμό του Ωρίωνα. Είναι το λαμπρό αστέρι που βρίσκεται στα δεξιά και πάνω από τη ζώνη του Ωρίωνα.

Απόσταση από τη Γη: Περίπου 112,5 έτη φωτός.

Ζωή Τύπος Μορφή: Τα σημαντικά είδη είναι Δεινοσαυρο-ερπετοειδή υβρίδια. Μετανάστευσαν από την Αστερισμό του Τοξότη περίπου 25 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Φυσική εμφάνιση: Πολύ φολιδωτά και αδύνατα. Το άνω κεφάλι περιβάλλεται από μεγάλη οστεώδη κορυφογραμμή. Με μεγάλα κόκκινα ή κίτρινα θαμπά μάτια (που μοιάζουν με εκείνα των ερπετών της Γης), που βρίσκονται ακριβώς πάνω προς τα εμπρός, και στις δύο πλευρές του κρανίου, με πολύ λεπτή μύτη. Στόμα έχει λεπτά χείλη, που κινούνται από τη μία πλευρά του κεφαλιού στην άλλη. Τα αυτιά είναι ανύπαρκτα: μόνο σημάδι από αυτά και είναι εξαιρετικά λεία, 3-ιντσών (7,62 cm) κύκλος σε κάθε πλευρά του κεφαλιού και ακριβώς πίσω από τα μάτια. Φολιδωτό δέρμα σαν του κροκόδειλου, με πράσινο, κίτρινο, καφέ ή κόκκινο χρώμα. Μικρή οστεώδη κορυφογραμμή τρέχει μέχρι μέση της πλάτης και συνδέεται με μεγαλύτερη προεξοχή που βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού.

Τα όντα είναι δίποδα. Με λεπτά χέρια που έχουν έξι δάχτυλα με μεγάλα νύχια. Τα πόδια έχουν πέντε δάχτυλα που καταλήγουν σε μικρά πολύ κοφτερά νύχια. Πολύ μικρή ουρά, με πάχος σαν κροκόδειλου, προεκτείνεται μόνο ως τα πόδια. Οι αρσενικοί είναι μικρότεροι από ό,τι οι θηλυκοί. Τα αρσενικά κυμαίνονται σε ύψος 8 έως 10 πόδια (2,44 έως 3 μέτρα): θηλυκά είναι 8,5 έως 10,25 πόδια (2,6 έως 3,12 μέτρα).

Ειδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες: Σημειώνονται για τη μεγάλη διπλωματική και ηγετική ικανότητα τους. Ήταν ηγέτες, για τα τελευταία έξι εκατομμύρια χρόνια, ως προς το σύνολο των πρώην Συμμαχικών δυνάμεων για αυτό τον τομέα του Γαλαξία.

Μέση ποσότητα του ύπνου που απαιτούνται: 5 έως 8 ώρες.

Γλώσσα: Πολύ χοντρή στη χροιά και λαρυγγώδης. Γεμάτη με βαθιούς βρυχυθμούς και σφυριχτούς θορύβους.

Μητρικά και άλλα σκάφη: Αναγνωριστικά σκάφη μοιάζουν σαν σταγόνες δροσιάς και όπως τα σκαθάρια. Ποικίλλουν 100 - 400 πόδια (30,5 έως 122 μέτρα) σε μήκος. Τα Μητρικά σκάφη κυμαίνονται από 1 έως 400 μίλια (1,6 έως 640 χιλιομέτρων) μακριά και μοιάζουν με μεγάλους γυρίνους.

Πηγή :  Αρίστανδρος Ανδρομέδιος




Δεν υπάρχουν σχόλια: