Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΤΑΟΥ ΣΕΤΙΑΝΣ (ΚΗΤΟΣ)


Όνομα μέλους: Αστρικό Έθνος του Κήτους Ταού.

Αποδεκτοί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Σχεδόν 2,5 εκατομμύρια χρόνια. Αρκουδόμορφα θηλαστικοειδή (οι αρχικοί κάτοικοι) επέτρεψαν σε μια ανθρώπινη αποικία από τον αστερισμό του Ηρακλή να εγκατασταθεί στο τέταρτο πλανήτη του συστήματός τους περίπου 2,4 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Τοποθεσία: πλησιέστερο άστρο στη Γη στον αστερισμό του Κήτους (η Φάλαινα).

Απόσταση από τη Γη: Περίπου 11,8 έτη φωτός.

Ζωή Τύπος Μορφή: Αισθητικά οι κάτοικοι είναι ένας τύπος γαλαξιακού ανθρωποειδούς και ένας τύπος αρκουδόμορφου θηλαστικοειδούς.

Φυσική εμφάνιση: Τα Γαλαξιακά ανθρωποειδή μοιάζουν με άνθρωπο από τον Αστερισμό του Ηρακλή. Τρεις μεγάλες κατηγορίες χρώματος του δέρματος: καφέ (συμπεριλαμβανομένου ενός τόνου του χαλκού), κόκκινο, πράσινο (φωτεινό και σκούρο). Οι καφέ δέρματος άνθρωποι έχουν ανοιχτά καφέ μέχρι και χαλκόχρωμα μαλλιά, μαύρα ή κόκκινο-πορτοκαλί μαλλιά. Τα μάτια κυμαίνονται από πράσινα και μπλε ως καφέ και γκρι. Τα αρσενικά είναι πολύ καλά σε αναλογίες από 7 πόδια έως 8,5 πόδια (2,13 - 2,59 μέτρα) ψηλά. Οι γυναίκες κυμαίνονται από μόλις πάνω από 6,5 πόδια σχεδόν ως 8 πόδια (1,98 - 2,40 μ.) σε ύψος. Οι πράσινου δέρματος άνθρωποι έχουν ανοιχτά πράσινα ως ξανθά ή καστανά μαλλιά με πράσινο, φουντούκι ή στο χρώμα του χάλυβα μπλε μάτια, και είναι οι ίδιοι στο ύψος σε σχέση  με τους καφέ δέρματος ανθρώπους. Οι κόκκινοι άνθρωποι έχουν δέρμα κόκκινο, πορτοκαλί ή ξανθά μαλλιά, με κόκκινα, καφέ ή σκούρο μπλε μάτια, και είναι επίσης στο ίδιο μέγεθος με τους άλλους δύο τύπους των ανθρώπων. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα θηλυκά είναι αρκετά ελκυστικά για τα γήινα πρότυπα.

Τα αρκουδόμορφα θηλαστικοειδή της Ταού Κήτους είναι τεράστια, γούνινα όντα με μικρές γούνινες ουρές και αρκουδόμορφα σώματα που καλύπτονται με καφέ, μαύρη ή ξανθιά γούνα. Τα κεφάλια τους είναι σε σχήμα αρκούδας, αλλά με μικρότερο ρύγχος. Τα δόντια μοιάζουν με εκείνα ενός γαλαξιακού ανθρώπινο και όχι όπως της Γήινης αρκούδας. Τα μάτια που είναι προς τα εμπρός και, όπως εκείνα των ανθρώπων, είναι καφέ, μπλε ή μαύρα. Τα αυτιά, στο πλάι του κεφαλιού πάνω από τα μάτια, μοιάζουν με αυτά των αρκούδων της Γης. Πολύ αισθητικά όντα περπατούν στα δύο πόδια, επομένως έχουν υψηλότερο κέντρο βάρους από τις αρκούδες στη Γη. Δύο μυώδη μπράτσα με χέρια πέντε δακτύλων κοντόχοντρα εξοπλισμένα με νύχια. Πολύ μυώδη πόδια με πολύ μικρές πατούσες και πέντε κοντόχοντρα δάχτυλα. Εμβέλεια σε ύψος 9 έως 12 πόδια (2,74 - 3,66 μ.).

Ειδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες: Γνωστοί για τις ικανότητές τους να σχεδιάζουν μερικά από τα πιο προηγμένα σκάφη στο στόλο εξερεύνησης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Επίσης, θεωρούνται από τους καλύτερους πιλότους και πλοηγούς στον γαλαξία.

Μέση ποσότητα του ύπνου που χρειάζονται: Μέση ποσότητα του ύπνου που χρειάζονται: Και τα δύο είδη απαιτούν μόνο 1 έως 2 ώρες την ημέρα.

Γλώσσα: Η ανθρώπινη γλώσσα είναι πολύ λαρυγγώδης, όπως τα γερμανικά ή τα αραβικά. Των αρκουδόμορφων θηλαστικοειδών η γλώσσα ακούγεται παρόμοια, αλλά είναι βαθύτερη και πιο λαρυγγώδης.

Μητρικά και άλλα σκάφη: Τα αναγνωριστικά είναι τεράστια, σε σχήμα διαμαντιού, σκάφη πλάσματος περίπου 200 έως 250 πόδια (61 έως 76,2 μέτρα) μήκος. Τα μητρικά είναι συνήθως τα σκάφη διοικήσεως της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στους στόλους εξερεύνησης. Μοιάζουν με μια σειρά πολυεπίπεδα κύτταρα του αίματος σε στοίβες από 20 έως 50 κύτταρα, και κυμαίνονται από 4 χιλιόμετρα έως 44 μίλια (6,44 - 70,84 χιλιόμετρα) σε διάμετρο.

Πηγή : Αρίστανδρος Ανδρομέδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: