Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΠΗΓΑΣΙΟΙ


Όνομα μέλους: Αστρικός Συνασπισμός Πήγασου.

Αποδεκτοί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία: 3.78 εκατομμύρια χρόνια (αρχικά ήταν μια σειρά από ειδικές αποικίες που ιδρύθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο Σείριων περίπου 4 εκατομμύρια χρόνια πριν).

Τοποθεσία: Ο αστερισμός του Πήγασου είναι ένα τεράστιο σύμπλεγμα από πάνω από 1.000 αστέρια, που βρίσκεται μεταξύ των αστερισμών του Κύκνου και Υδροχόου.

Απόσταση από τη Γη: Μεταξύ 200 και 3.000 έτη φωτός.

Ζωή Τύπος Μορφή: Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι ανθρωποειδών που βρίσκονται σε αυτό τον συνασπισμό αστέρων. Ο πρώτος τύπος θυμίζει έντονα τους ανθρώπους των Σείριων στο ύψος και στην εμφάνιση και χωρίζεται σε λευκό και μπλε  τύπο δέρματος. Ο δεύτερος τύπος είναι ένα λεπτότερο ανθρώπινο είδος με κόκκινο ή πορτοκαλί δέρμα. Ο τελευταίος τύπος είναι ένα υβρίδιο που σχηματίζεται από μίξη δεινοσαυροειδούς και του δεύτερου τύπου ανθρωποειδούς.

Φυσική εμφάνιση: Ο πρώτος τύπος μοιάζει με εκείνο των αρχικών αποίκων του Σείριου Β ανθρωποειδών: οι άνδρες διαφέρουν από τους καλοσχηματισμένους σε μυϊκές διαπλάσεις με αυτούς με τα παιδικά σώματα, και είναι από 6 πόδια, 6 ίντσες έως 7 πόδια και 4 ίντσες (1,98 έως 2,24 μέτρα) στο ύψος, με ξανθιά ή ανοιχτά καστανά μαλλιά και από γαλάζιο ως πράσινο χρώμα στα μάτια. Οι γυναίκες είναι πολύ αισθησιακές σε εμφάνιση και είναι 6 πόδια και 2 ίντσες έως 6 πόδια και 8 ίντσες (1,88 μέτρα σε 2,03 μέτρα) ψηλές. Έχουν είτε εξαιρετικά απαλό λευκό ή γαλάζιο δέρμα.

Το δεύτερο είδος ανθρωποειδών μοιάζει ελαφρώς με το πρώτο σε ύψος και τους τύπους σώματος, εκτός από δύο σημαντικές διαφορές. Πρώτον, το δέρμα, καθώς και η τρίχα, είναι είτε ένα ελαφρύ κόκκινο ή σκούρο πορτοκαλί χρώμα. Δεύτερον, τα μάτια είναι σαν της γάτας στην εμφάνιση και η ίριδα είναι είτε κόκκινη ή σκούρο μπλε. Η ομάδα αυτή προήλθε αρχικά από μερικά από τα πιο μακρινά αστέρια στον αστερισμό της Λύρας.

Ο υβριδικός τρίτος τύπος έχει φολιδωτό τύπο δέρματος με πιο έντονα μάτια σαν της γάτας που είναι είτε κόκκινα, καφέ ή υποκίτρινα. Το σώμα, τα πόδια, το λαιμό και τα χέρια είναι πιο ισχυρά από ενός ανθρώπου και έχει μια σειρά από μια παχιά τύπου φλέβα προεξοχή που τρέχει κατά μήκος του σώματός τους. Κάθε χέρι και πόδι τελειώνει σε 4 λεπτά, μακριά δάχτυλα χεριών ή των ποδιών, με ένα μικρό νύχι στο τέλος του. Τα αρσενικά είναι περίπου 7 έως 8 πόδια (2,13 - 2,44 μ.) σε ύψος, ενώ τα θηλυκά κυμαίνονται από 6 πόδια και 10 ίντσες έως 7 πόδια και 7 ίντσες (2,08 έως 2,31 μέτρα) ψηλά.

Ειδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες: Τα όντα από το Πήγασο είναι γνωστά για την ικανότητά τους ως καινοτόμοι, επιστήμονες και διπλωμάτες.

Μέση ποσότητα του ύπνου που χρειάζονται: Από μια, μιάμιση έως τρεις ώρες, ανάλογα με το είδος.

Γλώσσα: Υπάρχουν δύο τύποι των ομιλουμένων γλωσσών. Η μια είναι ελαφρώς τονισμένη και αρμονική στο άκουσμα, ενώ η άλλη είναι πιο χοντρή και λαρυγγώδης.

Μητρικά και άλλα σκάφη: Τρεις τύποι σκαφών τους λειτουργούν κοντά ή στη Γη. Ο πρώτος τύπος είναι ένα αμυντικό σκάφος που μοιάζει με ένα στρογγυλεμένο ισόπλευρο τρίγωνο. Κάθε μία από τις πλευρές του είναι περίπου 74 πόδια (22,56 μέτρα) σε μήκος. Ο δεύτερος τύπος είναι ένα αναγνωριστικό σκάφος που είναι στενόμακρο με μέση διάμετρο περίπου 85 πόδια (25,9 μέτρα). Το τρίτο σκάφος είναι σαν ένας διπλός φακός αιθερικό διοικητικό σκάφος που είναι περίπου 1300 πόδια (402 μέτρα) σε μήκος.

Πηγή :  Αρίστανδρος Ανδρομέδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: