Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Το τιποτα, που μπορει ομως να γινει κατι. Μια δυναμικη, φανταστικη σκεψη. Μια ουτοπια.........
Το να μοιραζεσαι τις γνωσεις σου με ολους, ειναι το πρωτο βημα, για τον τελειο κοσμο.


Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Πότε θα έρθουν....?! 
"Όταν ένας σεβαστός αριθμός αφυπνισμένων ψυχών - όπως εσείς που διαβάζετε αυτό το μήνυμα - έχει επιτευχθεί τότε θα προχωρήσουμε με την αποκάλυψη μας η οποία θα φέρει στον κόσμο σας πολύ μεγάλες αλλαγές που είναι απαραίτητες και θα βοηθήσουν τον πλανήτη σας καθώς και τους συνανθρώπους σας να διαπρέψουν και να επιτύχουν στο έργο τους πέρα από κάθε φαντασία.....!"

Τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα Κλικ για να αφυπνίσετε κόσμο:

1. Προσκάλεσμα φίλων σας σε γκρουπ όπως αυτό ή άλλα αντίστοιχα.

2. Δημοσίευση στο τοίχο σας ή το τοίχο τους αντίστοιχα μηνύματα με αυτό. Αν έχουν 500 φίλους ας πούμε αμέσως αμέσως η πληροφορία που δημοσιεύετε στον τοίχο τους μπορεί να τη δουν πολλοί από αυτούς τους φίλους που έχουν. Και να μην αρέσουν σε όλους σίγουρα τέτοια μηνύματα θα διεγείρουν την περιέργεια κάποιων από αυτούς.

3. Δημοσίευση αντίστοιχων άρθρων με αυτών σε γκρουπ που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο. Αν και αυτό από κάποιους μπορεί να χαρακτηριστεί σαν "spam" αν δεν το παρακάνετε δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα.

Θέλετε όντως την επαφή....!?!? ΚΑΝΤΕ κάτι για αυτήν τότε....;))
Οικογένεια του Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια: