Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Θα υπάρξουν πολλές μάχες ...... μα κυρίως στο πνευματικό επίπεδο!!!!


 


Συγνώμη που κάνω αυτή τη παρέμβαση, αλλά πολλά μηνύματα, καθώς και πολλές ομάδες Ανθρώπων, δηλώνουν πως θα υπάρχουν πολλές μάχες σε όλα τα επίπεδα, με ένα από τα κυριότερα επίπεδα αυτό του πνευματικού. Η μάχη στο πνευματικό κορυφώνεται από μέρα σε μέρα. Ο κάθε Άνθρωπος, ως οντότητα, είναι διαφορετικός καθώς διαλέγει με την ελεύθερη βούληση που του έχει δοθεί, από την Συμπαντική Δημιουργία, το ΟΛΟΝ. Οι επιλογές που κάνει ο καθένας μας, έχουν σας βάση τον κανόνα της Έλξης, που ως κύριο όργανο λειτουργίας του έχει την Καρδιά. Το βασικό μέλημα του κάθε ενός από εμάς, στην εποχή που ΔιαΝύουμε, είναι ο συντονισμός της Καρ(α)-Διας με το Εν-Κεφαλό μας, ώστε να καταφέρουμε να λειτουργήσουμε και τα δυο ημισφαίρια αυτού, που θα μας κάνουν να ενθυμηθούμε την πραγματική μας φύση, ως Φωτεινές οντότητες δημιουργίες (παιδιά) του ΌΛΟΥ.
Ο κόσμος ακόμη είναι χωρισμένος σε στρατόπεδα, κάτι που δεν ήταν στο χέρι του να αλλάξει κατά την περίοδο του λήθαργου που εβρίσκετο. Στις ημέρες που θα έρθουν, οι αντιπαλότητες αυτές θα ενταθούν, ακόμη και μεταξύ ατόμων ή και ομάδων, που έχουν όμοιες γνώμες ή και γνώσεις ακόμη.
Αν κάτσεις και διαβάσεις όλες τις δημοσιεύσεις τους, θα παρατηρήσεις ότι η μόνη διαφορά είναι, πως ο ένας συμμερίζεται τα μηνύματα των ομάδων που έχουν κατακλύσει τον κόσμο μας, ο άλλος απλά έχει τη γνώμη του ή λαμβάνει μηνύματα από άλλες ομάδες. Τα μεν και τα δε μηνύματα, μας πληροφορούν για πράγματα που είναι κοινά μεταξύ αυτών :
1. Έχουν πλησιάσει την Γαία μας, πολλές Οντότητες (εξωγήινες), οι οποίες θέλουν αυτήν την εποχή να βοηθήσουν την Ανθρωπότητα στην πνευματική της ανέλιξη.
2. Οι Οντότητες αυτές έχουν έλθει κατά ομάδες, για τον δικό της λόγο η κάθε από αυτές τις ομάδες.   
3. Είναι μηνύματα Αγάπης και Φωτός
4. Εξυμνούν την Πραγματική Δύναμη της Δημιουργίας, το ΟΛΟΝ.
5. Είναι εχθρικά απέναντι στο ΜΑΤΡΙΞ που ζούμε, μια δημιουργία των Σαυροειδών.
6. Ταράζουν τα ΜΜΕ και τις πολιτικές κυβερνήσεις.
7. Μιλούν για έναν πόλεμο, που είτε ξεκίνησε, είτε θα αρχίσει, είτε τελειώνει με νίκη του «καλού» Φωτός, και ανύψωση της Ανθρωπότητας σε ανώτερες διαστάσεις πνεύματος.
8. Μιλούν για την ημερομηνία 21/12/2012, και την μετάβαση της Γαίας σε ανώτερη διάσταση.
Και άλλες πολλές ομοιότητες, που με την πάροδο του χρόνου, γίνονται όλο και πιο πολλές.
Αυτό που δεν μπορώ να διακρίνω, είναι τον λόγο του διαξιφισμού μεταξύ των Ανθρώπων, όσον αφορά τις γνώσεις που μπορεί ο καθένας μας να έχει πάρει, από τέτοια μηνύματα ακόμη και αν αυτά τα έχει αντιπαραβάλει, με γνώσεις από την ίδια του τη ζωή. Κρίνουμε τον άλλον επιφανειακά, γιατί χρησιμοποιεί την μια λέξη ή την άλλη, γιατί ο τρόπος που προσεγγίζει την αλήθεια, είναι διαφορετικός από τον δικό μας. 
Το Ματριξ, είναι το πιο καλοστημένο κόλπο που συνάντησε ο Άνθρωπος, αποκλειστικά γιατί είναι συνεργασία, δική του με ανώτερες οντότητες.
Οι δρόμοι όλων μας όμως έχουν αρχίσει να συγκλίνουν, δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό το οποίο βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας. Η οργή όλων μας, προς το σύστημα που μας είχε καταπιεί, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει μίσος, για τον συνάνθρωπό μας. Ο τρόπος έκφρασης μας είναι που διαφέρει, γιατί εκφράζει την μόρφωση που έχει αποκτήσει ο καθένας από εμάς. Όλοι μας είμαστε αδέλφια, ανεξαρτήτου χρώματος ή «φυλής». Όλοι είμαστε παιδιά του Φωτός. Όλοι είμαστε ενσαρκωμένες ψυχές, και κανείς μας ακόμη δεν ξέρει τη ρόλο διαδραματίζει η παρουσία του άλλου.
Ας μην αναλωνόμαστε, σε ανούσια θέματα και διαφορές. Δεν απέχει πολύ από εμάς, ο καιρός που θα συγκλίνουν όλες οι γνώμες σε μία. Τότε θα αποδοθεί και η δικαιοσύνη.
Ας δώσουμε όλοι μας την δέουσα προσοχή, μόνο στην δική μας πορεία, μέσα στο δικό μας μονοπάτι, το οποίο είναι δύσβατο.
Η αλήθεια άρχισε να ανθίζει και πάλι. Τα πέπλα του σκότους έχουν σχεδόν καεί, από τα πρώτα κιόλας αγγίγματα της χείρας του Φωτός. Η αλήθεια σε λίγο θα λάμψει λαμπρά.
Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί σύντομα (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).
Ο καιρός έφτασε. Το Φως και η Αγάπη Του, θα πλημμυρίσουν τα πάντα και παντού, οδηγώντας μας σε μια νέα χρυσή εποχή.
Ευχαριστώ, που διαβάσατε το δικό μου μήνυμα Ομό-Νοιας.
Να είστε όλοι για πάντα καλά,
Το Φως και η Αγάπη, να πλημμυρίσει όλο σας το Είναι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: