Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ


Όνομα μέλους:  Αστρικό Έθνος των Προκυώνων.

Αποδεκτοί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία:  περίπου 3,5 εκατομμύρια χρόνια πριν. Αρχικά εγκαταστάθηκαν πρίν από 3,8 εκατομμύρια χρόνια από τους αποίκους από τον Σείριο Β', καθώς και από Αμφιβιο-ερπετοειδή υβρίδια που διέφυγαν τους  Γαλαξιακούς πολέμους στον αστερισμό του Καρκίνου.

Τοποθεσία:  Ακριβώς πάνω από τον Σείριο στον βραδινό ουρανό. Το πιο λαμπρό αστέρι στον αστερισμό του Κυνός, ο Προκύωνας είναι ένα δυαδικό αστέρι με μόνο το εσωτερικό, ή A, αστέρι να έχει κατοικήσιμους πλανήτες.
Ο Προκύωνας Α' σύστημα αστέρων αποτελείται από έξι σχετικά μικρούς πλανήτες. Η ανθρώπινη αποικία καταλαμβάνει τον τέταρτο πλανήτη, ενώ οι Αμφιβιο-ερπετοειδείς αποικίες βρίσκονται στον δεύτερο και τρίτο πλανήτη του αστέρα.

Απόσταση από τη Γη:  περίπου 11,4 έτη φωτός από τη Γη.

Ζωή Τύπος Μορφή:   Δύο τύπων αισθητικά όντα. Ο πρώτος είναι ένας καθαρός τύπος Λύριων-Σείριων ανθρωποειδών. Στον Σείριο Β', είναι είτε με μπλε ή λευκό δέρμα, και είναι πλήρως συνειδητοί. Τα Αμφιβιο-ερπετοειδή υβρίδια είναι ελαφρώς ψηλότερα από τα ανθρωποειδή και έχουν πράσινο, καφέ ή μπλε χρώμα δέρματος.

Φυσική εμφάνιση:  Οι Γαλαξιακοί άνθρωποι του Προκύωνα είναι τυπικά Λύριων-Σείριων εμφανίσεως και μοιάζουν με τους Γήινους τυπικά ανθρώπους, με δύο σημαντικές διαφορές. Πρώτον, τα μάτια τους είναι πολύ μεγαλύτερα και φαίνονται πιο ζωντανά: το χρώμα κυμαίνεται από αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του καφέ.  Δύο μικρότερα αυτιά επισυνάπτονται ελαφρώς χαμηλότερα στο κεφάλι από ότι των Γήινων.  Δεύτερον, το πάνω και πίσω μέρος του κεφαλιού έχει διευρυνθεί για να φιλοξενήσει μια μεγαλύτερη ικανότητα του εγκεφάλου. Όπως και άλλες φυλές Λύριων-Σείριων ανθρώπων, τα αρσενικά είναι περίπου 6 πόδια, 6 ίντσες (1,83 μ.) έως 7 πόδια, 4 ίντσες (2,24 μ.) σε ύψος. Τα θηλυκά είναι διαστάσεων 6 πόδια, 4 ίντσες (1,93 μέτρα) σε σχεδόν 7 πόδια (2,13 μέτρα) ψηλά.

Τα Αμφιβιο-ερπετοειδή Όντα έχουν μια σαυροειδή παρουσία όπου το σώμα είναι καλυμμένο με φολιδωτό δέρμα. Προεξέχοντα καφέ, κίτρινα ή κόκκινα μάτια που απέχουν από τη πολύ λεπτή κορυφογραμμή καθώς η μύτη καταλήγει σε δύο μικρές σχισμές που θυμίζουν ρουθούνια. Τα μάτια μπορούν να κινούνται ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Τα αυτιά είναι μικρά 2-ιντσών (5 εκατοστά) οβάλ ακριβώς πίσω από κάθε μάτι. Το στόμα είναι μια λεπτή σχισμή που τρέχει από το ένα αυτί στο άλλο. Σχεδόν στρογγυλό κεφάλι με καλές αναλογίες σε σύγκριση με το σώμα. Έχουν μικρό, σαφώς καθορισμένο λαιμό. Πολύ μυώδες κορμί και άκρα. Τέσσερα λεπτά, χωρίς νύχια δάχτυλα στα χέρια. Στα πόδια έχουν τρία  μεγάλα δάχτυλα που καταλήγουν σε μακριά αιχμηρά νύχια. Πολύ μικρή ουρά που μοιάζει με τελείωμα στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Ελαφρώς μεγαλύτερα τα θηλυκά κυμαίνονται από 7 έως 8 πόδια (2.13 έως 2,44 μέτρα) ψηλά.
Πιο συμπαγή τα αρσενικά είναι σε 7 και 7 πόδια, 8 ίντσες (2,13 - 2,34 μ.) σε ύψος.

Ειδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες: Όπως σημειώνεται μανιώδεις εξερευνητές και επιστήμονες άψογη. Έχουν οδηγήσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες αποστολές σε ανεξερεύνητες περιοχές αυτού και σε άλλους γαλαξίες.

Μέση ποσότητα του ύπνου που χρειάζονται:  Τα ανθρωποειδή απαιτούν περίπου 1-2 ώρες μόνο, ενώ τα Aμφιβιο-ερπετοειδή χρειάζονται περίπου 3-4 ώρες.

Γλώσσα: Η γλώσσα είναι πολύ ανθρώπινη τονικά, με λίγους λαρυγγώδης ήχους. Των Aμφιβιο-ερπετοειδών η γλώσσα είναι τονική και λαρυγγώδης.

Μητρικά και άλλα σκάφη: Τα αναγνωριστικά σκάφη των Προκυώνων είναι είτε σαν μεγάλες σταγόνες από δάκρυ, ή σαν ένα μεγάλο σκαθάρι, και κυμαίνονται από 45 μέχρι τα 200 μέτρα (13,72 - 61 μέτρα) κατά μήκος. Τα Μητρικά σκάφη έχουν σχήμα είτε σαν τεράστιες νιφάδες χιονιού ή τεράστιες μέδουσες, και είναι από 100 έως 4.000 μίλια (161 με 6.440 χιλιόμετρα) σε μήκος.



















Πηγή : Αρίστανδρος Ανδρομέδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: