Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ



Όνομα μέλους: Ανδρομέδειο Αστρικό Έθνος.

Αποδεκτό στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Περίπου 3,5 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Τοποθεσία: Ο αστερισμός της Ανδρομέδας.

Απόσταση από τη Γη: Περίπου 150 έως πάνω από 4.000 έτη φωτός.

Ζωή Τύπος Μορφή: Ανθρωποειδή.

Φυσική εμφάνιση: Ανθρωποειδή παρόμοιο σε εμφάνιση με τους ανθρώπους της Γης. Φορούν συνήθως τα παραδοσιακά πολύχρωμα εφαρμοστά κοστούμια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Οι Ανδρομέδειοι αποτελούνται από δύο βασικούς τύπους ανθρώπων της Γης:

Ο πρώτος είναι ένας Καυκάσιος τύπος που κυμαίνεται από τον λεγόμενο «σκανδιναβικό» τύπο (ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, χλωμό δέρμα), ως ένα «Μεσογειακού» τύπου (ανοικτό έως σκούρο καφέ δέρμα και μαλλιά, γκρίζα με καστανά μάτια, μαυρισμένη εμφάνιση του δέρματος) .

Ο δεύτερος τύπος είναι ένας τυπικός Ανατολίτικος, με σκούρα μαλλιά, σκούρα μάτια της Ασίας και το χρώμα του δέρματος, που ποικίλλει από πολύ ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ.

Τα μάτια όλων των Ανδρομέδειων είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από εκείνα των ανθρώπων της Γης. Τα χείλη είναι λεπτά και χρωματιστά σχεδόν μιας ροζ αποχρώσεως, ενώ τα αυτιά τοποθετούνται ελαφρώς χαμηλότερα από την πλευρά του κεφαλιού και είναι ελαφρώς μικρότερα σε μέγεθος. Τα χέρια και τα πόδια είναι λεπτοκαμωμένα στην εμφάνιση με μακριά δάχτυλα χεριών και ποδιών.

Οι άνδρες διαφέρουν στο ύψος από 5 πόδια, 7 ίντσες σε σχεδόν 7 πόδια (1,7 - 2,12 μ.). Οι γυναίκες κυμαίνονται από 5 πόδια, 4 ίντσες σε περίπου 6 πόδια, 4 ίντσες (1,63 έως 1,93 μέτρα). Οι Ανδρομέδειες γυναίκες είναι γνωστές για τις  δελεαστικές ενέργειές τους και τα αρκετά όμορφα χαρακτηριστικά τους.

Ειδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες: Οι Ανδρομέδειοι ξεχωρίζουν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία για την κυριαρχία τους σε όλες τις μορφές της επιστημονικής δραστηριότητας.

Μέση ποσότητα του ύπνου που χρειάζονται: Περίπου 2 ώρες ανά ημέρα.

Γλώσσα: Οι Ανδρομέδειοι μιλούν μια γλώσσα της οποίας οι διάλεκτοι διαφέρουν, και που ηχητικά μοιάζει με ισπανική ή ιταλική, με ένα πιο τονικό τρόπο και λαρυγγώδη τονισμό.

Μητρικά και άλλα σκάφη: Το Ανδρομέδειο φάσμα σκαφών μοιάζει σε σχήμα με τα παραδοσιακά σομπρέρο ως αναγνωριστικά που μετρούν περίπου 50 έως 65 πόδια (15 έως 20 μέτρα), και με σχήμα φακού μικρά αιθερικά διοικητικά σκάφη που είναι μέχρι μισό μίλι (805 μέτρα) σε μήκος.




Πηγή : Αρίστανδρος Ανδρομέδιος





Δεν υπάρχουν σχόλια: