Κυριακή 20 Μαΐου 2012

... Για να προετοιμαστείτε για τις υπέροχες εκδηλώσεις, που με την αφύπνιση σας θα ξεκινήσουν.






 
Καθώς το έτος 2012 ρέει ήρεμα και σταθερά ανοδικά, πολλά συμβαίνουν που θα εξασφαλίσουν ότι, το θείο προγραμματισμένο σχέδιο για την ανθρωπότητα, τίθεται σε ισχύ. Τεράστιες ποσότητες της θείας ενέργειας, έχουν κατευθυνθεί να ρέουν μέσα στην καρδιά σας, για να προετοιμαστείτε για τις υπέροχες εκδηλώσεις, που με την αφύπνιση σας θα ξεκινήσουν. Αυτό το σημείο έχετε ως στόχο εδώ και αιώνες, και παρόλα αυτά η εμπειρία σας έχει οδηγήσει σε μεγάλο βαθμό να πιστεύετε, ότι η ανθρωπότητα στο σύνολό της, έχει κάνει πολύ μικρή πνευματική πρόοδο. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το ζήτημα. Αυτό που φάνηκε σε εσάς, να είναι μια σταθερή σύγκρουση - με πολύ μικρή γνώση, από τα δεινά τα οποία έχει προκαλέσει - ήταν πραγματικά  μία τεράστια επιτυχία, πνευματικής εκπαίδευσης για όλους σας.

Ας εστιάσουμε μόνο, στην πρόοδο που έχει σημειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες, όπου αυξάνεται ο αριθμός αυτών από εσάς που έγιναν ευαίσθητοι, αντιλαμβάνονται την ανάγκη για αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε και να ανταποκρίνεται ο ένας στον άλλο, μπορείτε να το δείτε αυτό, ξαφνικά, η φροντίδα και η προσοχή για κάποιον άλλο έχουν γίνει τα ζητήματα που τώρα αντιμετωπίζετε με ενθουσιασμό. Οι αλλαγές που έχουν επέλθει σε όλο τον πλανήτη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ως αποτέλεσμα αυτής της αύξησης της ευαισθητοποίησης, είναι πραγματικά εκπληκτικές.

Έχετε την τάση να επικεντρώνεστε στην κακή είδηση, ​​όπου τα μέσα ενημέρωσης εφιστούν συνεχώς την προσοχή σας και φυσικά έχοντας αντιληφθεί αυτό, να σας υπενθυμίζουν ότι πολλοί εξακολουθούν να υποβάλλονται σε δεινά, σε όλο τον κόσμο και ότι υπάρχουν πολλά, σημαντικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Αλλά το θέμα είναι ότι, μόλις πριν από εκατό χρόνια οι περισσότεροι από εσάς το έχουν λάβει ως δεδομένο, μετά από αιώνες στους οποίους αντιμετωπίσατε σχεδόν συνεχείς συγκρούσεις και προδοσία, το ότι αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος λειτουργούσε, ενώ τώρα υπάρχει μια πολύ ισχυρή πρόθεση αγάπης, να ασχοληθείτε με αυτά τα προβλήματα και θα φέρετε την παγκόσμια δυστυχία, σε ένα τέλος.

Αυτή είναι πραγματικά μια πάρα πολύ σημαντική αλλαγή στάσης, ένα άνοιγμα της καρδιάς με αγάπη και συμπόνια και μια έντονη επιθυμία, να λήξετε την φαινομενικά ατελείωτη και εντελώς άσκοπη ταλαιπωρία της ανθρωπότητας. Είναι αυτό το άνοιγμα της καρδιάς σας που επέτρεψε στις θείες ενέργειες, τις οποίες είχατε πάντα στη διάθεσή σας, να ρέουν μέσα σας με αυξημένη ένταση και να σας φέρουν μπροστά, σε αυτό το σημείο - το σημείο καμπής - όπου το Φως, τελικά και οριστικά θα απορρίψει το σκοτάδι και που θα το κάνει να είναι, σαν να μην υπήρξε ποτέ, το οποίο πραγματικά δεν υπήρξε.

Ενώ υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν, πριν από τη μεγάλη αφύπνιση - και όλα θα πρέπει να ολοκληρωθούν γρήγορα και εύκολα, διότι λαμβάνετε και αποδέχεστε τεράστια ποσά βοήθειας και καθοδήγησης, από τις πνευματικές διαστάσεις - οφείλετε να κάνετε στον εαυτό σας, κάποιες συγχαρητήριες φιλοφρονήσεις για αυτό που έχετε ήδη κατορθώσει. Η σφοδρότητα της αποφασιστικότητας σας να ξυπνήσετε, είναι αρκετά εκπληκτική και αυτό δεν ανατρέπεται.

Συνεχίστε με τις προσευχές σας, τους διαλογισμούς σας, τις θετικές προθέσεις σας, για να απελευθερώσετε όλες τις άνευ-αγάπης συμπεριφορές και επιτρέψτε στην ουσία που προκύπτει μέσα σας ως αποτέλεσμα, να συνεχίσει να ρέει μέσα εσάς, χωρίς να εμπλακείτε μαζί της, ή να προσπαθήσετε να την αναλύσετε, ή να καταλάβετε τον λόγο ύπαρξης της. Η πρόθεσή σας να την απελευθερώσετε, είναι το μόνο που είναι απαραίτητο! Εστιάστε σε αυτό, οραματιστείτε γι' αυτό και προσπαθήστε να εξηγήσετε στον εαυτό σας, από που ξεκίνησαν όλα (η ανατροφή σας, οι γονείς σας, οι προηγούμενες ζωές, κλπ.) είναι λίγο σαν το άνοιγμα μιας σακούλας σκουπιδιών, με σάπια αποφάγια τροφίμων - άσκοπο και πραγματικά πολύ δυσάρεστο. Έτσι, αντισταθείτε στον πειρασμό να ερευνήσετε! Είναι άχρηστο και μόνο φρενάρει, την πρόοδό σας.

Θυμηθείτε, είστε στο δρόμο προς την αφύπνιση σας, δεν υπάρχουν εκτροπές ή πλάγιες διακοπές, να σας αποσπάσουν την προσοχή ή να σας επιβραδύνουν και σημειώστε ότι μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε την πολύ σαφή αίσθηση, ότι όλα αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς όπως θεϊκά είχε υποσχεθεί. Χαλαρώστε σε αυτή την έννοια της προσδοκίας, συγχαρείτε τον εαυτό σας για μια ακόμη φορά και γνωρίστε ότι, λόγω όλων των καθαρά δικών σας προσπαθειών, έχετε ευθυγραμμίσει την θέληση σας με του Θεού.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: