Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

 
 
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ…

ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ.

ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ¨ΑΔΥΝΑΤΟ¨ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ¨ΔΥΝΑΤΟ¨.

ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΟΙΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ¨ΜΟΔΑΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ¨ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.

ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.

ΣΥΛΛΟΓΙΕΤΑΙ «ΕΡΗΜΟΣ» ΑΛΛΑ ΟΧΙ « ΜΟΝΑΧΟΣ».

ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΜΑΧΗ.

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ (ΕΡΓΑΤΕΣ) ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ (ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ) ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ (ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ) ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ… ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ «ΓΝΩΘΙΣ ΑΥΤΟΝ», ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ «ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ».

«Είναι βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό».
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΕ ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ (LIGHT WORKERS), ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΟΧΟΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΓΟΥΝ ΒΙΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ.

«Είναι αισχρόν, να έχεις μόνο το όνομα κάποιου, δίχως να έχεις και τις ιδιότητες του.» -
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ¨ΜΑΝΤΡΙ¨ ΣΕ ¨ΜΑΝΤΡΙ¨ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ. Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ «ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ… ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.


ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ?

ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ … ¨ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ¨, ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ….ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ!
ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ ΟΜΩΣ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ….(ΑΚΟΜΗ)
ΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ….
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» !!!

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ?
ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ?
ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑΤΕ?

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΙΣ ΣΙΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ?
ΤΗΝ ¨ΑΤΑΚΑ¨ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?
ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.

ΓΙΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ… ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ…ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ….

«Όλων των ανθρώπων οι ψυχές είναι αθάνατες, αλλά των δικαίων οι ψυχές είναι αθάνατες και θεϊκές».
ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΕΙΚΕΣ ΜΟΥ ΨΥΧΕΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ?

ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΖΥΓΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΞΤΕ ΑΦΟΒΑ.
ΕΡΡΩΣΘΕ.

«Όταν πρόκειται να αποφασίσεις για κάτι μην βιάζεσαι. Σκέψου ήρεμα και με λογική, όταν όμως αποφασίσεις τότε γρήγορα προχώρα στην εκτέλεση της αποφάσεώς σου».
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ


Πηγή :
Σπορά Έκτο Γένος Διός
 
Αυτό το "ΕΓΩ" είναι που χρειάζεται όλοι μας να πολεμήσουμε, λίγο πριν αρχίσουμε να ανεβαίνουμε τη σκάλα που οδηγεί, στα Ουράνια Θεϊκά Φωτεινά ΔιαΜερίσματα. Είναι το εισιτήριο που πρέπει να δείξουμε, στον Ανώτερο Εαυτό μας, που στέκεται στην πόρτα και περιμένει να δει αν θα μας αφήσει να περάσουμε μέσα. Το ΕΓΩ αυτό, έχει πολλά πρόσωπα όμως και συνεχώς μας παραπλανεί, κλέβοντας στην κυριολεξία συνεχώς το εισιτήριο αυτό.
Η αλαζονεία μας, είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Εγωισμού μας. Τις περισσότερες φορές στέκεται μπροστά μας, έτσι ώστε να μας παραπλανεί, κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι ξεπερνώντας την, έχουμε ουσιαστικά ξεπεράσει τον Εγωισμό μας νομίζοντας μας νικητές. Όμως αυτός έχει πολλές μάσκες και τις αλλάζει συνεχώς.
Μένοντας σε αυτές τις μάσκες, θέλω να αναφέρω, πως δεν είναι μόνο οι θρησκείες που μας τραβάνε σε αυτό το παιχνίδι του υλισμού. Έχει επεκτείνει το παιχνίδι αυτό σε όλους τους τομείς. Πιστεύω πως ο κάθε ένας από αυτούς τους κλειστούς κύκλους (μαντριά), είτε έχουν να κάνουν με την πολιτική, τον αθλητισμό, και κάθε άλλη ασχολία έχει το ίδιο αποτέλεσμα σε εμάς. Ακόμη και εδώ μέσα στο διαδίκτυο συμβαίνει το ίδιο. Ο κάθε ένας από εμάς δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να ακολουθά πιστά, καμία ιδέα, κανένα άτομο, καμία ομάδα, γιατί κινδυνεύει να πέσει στην ίδια παγίδα με αυτή που στήνει το Εγώ αυτού που ακολουθούμε στον ίδιο, με τη διαφορά του ότι αυτός είναι ο Εαυτός του σε υλική μορφή, και μπορεί μέσω της αυτογνωσίας του να αντιληφθεί την αρχή της παγίδας. Κάτι που εμείς δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούμε, και έτσι το χαστούκι θα είναι πολύ πιο επώδυνο.
Καλό είναι να ακούς όλες τις ιδέες και τους λόγους, αλλά να φιλτράρεις το κάθε τι πολύ καλά, και συνεχώς να ψάχνεις και να μελετάς, να ακούς όλες τις πλευρές και να συγκρίνεις, και το κυριότερο να πράττεις. Ας κάνεις λάθος, εξάλλου από τα λάθη μας είναι που μαθαίνουμε όχι από τα σωστά. Φτάνει να έχουμε Αυτογνωσία, να μπορούμε να ανακεφαλαιώνουμε τα όσα μάθαμε.
Ευχαριστώ πολύ Αδελφέ μου, για τις ΕΥστοχες παρατηρήσεις σου,
Σαράντης Κώνστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: