Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Το τιποτα, που μπορει ομως να γινει κατι. Μια δυναμικη, φανταστικη σκεψη. Μια ουτοπια.........
Το να μοιραζεσαι τις γνωσεις σου με ολους, ειναι το πρωτο βημα, για τον τελειο κοσμο.


Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό. Η Εποχή της Αλήθειας


Η Πανσέληνος 5 – 6 Μαΐου στο Σκορπιό τονίζει την ανάγκη να σκάψουμε βαθιά και να αναλύσουμε τις πεποιθήσεις μας γύρω από τα χρήματα, την ασφάλεια και το σκοπό της ζωής. Αυτή είναι η δεύτερη από τις πέντε υπέροχες πανσέληνους φέτος. Ο ήλιος στον Ταύρο σημαίνει ότι είμαστε όλοι μέρος του κύκλου της ζωής. Κάθε ψυχή έχει ένα σημαντικό ρόλο να παίξει. Κανείς άλλος δεν μπορεί να σας αντικαταστήσει. Είστε το δώρο.

♦ Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας;

♦ Ποιό είναι το ταλέντο και οι ικανότητές σας;

♦ Υπάρχεις για να ζεις, ή δημιουργείς μια ζωή;


Η Πανσέληνος στο Σκορπιό, τονίζει την αλήθεια και τη συναισθηματική αλήθεια. Τι κρύβουν οι κανόνες του Σκορπιού στον πυρήνα του ζητήματος; Όλες οι ψυχές, oι δομές και τα συστήματα πρέπει να αναβαθμονομήσουν μια υψηλότερη αποστολή της Αλήθειας. Μπαίνουμε στην εποχή της αλήθειας, την Εποχή της Ενδυνάμωσης. Ο Πλούτωνας, ο κυρίαρχος πλανήτης του Σκορπιού μας διδάσκει για την εξουσία. Πώς να διαχειριζόμαστε την εξουσία. Πώς να παίρνουμε δύναμη. Πώς να διατηρούμε τη δύναμη μας / ή πώς να την απομακρύνουμε.

♦ Τι σας παρέχει;

♦ Ποια είναι η αλήθεια σας;

♦ Ποιά είναι η επιθυμία της καρδιάς σας;

♦ Για ποιο θέμα πέφτετε στη φωτιά ;

♦ Ποιό είναι το πάθος σας;

♦ Τι είναι εκείνο που σας κρατά πίσω;

♦ Ποιές προϋποθέσεις μπορούν να σας κάνουν σήμερα να δυναμώσετε τον εαυτό σας;
Η Πανσέληνος στο Σκορπιό, εξισορροπεί την συνείδηση της ενέργειας μας μεταξύ ανδρών και γυναικών. Αυτός είναι ο λόγος που ο Εκλεκτός Δημιουργός στέλνει την Θεά αγάπη / φως της ενέργειας στη Γη. Μας επαναρυθμίζει για την τέταρτη διάσταση. Ο Δημιουργός χρησιμοποιεί τις Πανσέληνους, τα Νέα Φεγγάρια, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός, τις εκλείψεις, το Ηλιοστάσιο, την Εαρινή Ισημερία και την Εξουσία, όπως ημερομηνίες, 5.5.12, 12.12.12 και 12.21.12. Πρόκειται για πύλες στις υψηλότερες διαστάσεις που ακτινοβολούν έντονη Αγάπη / Φως στη Γη.

Θεωρείται από πολλούς ότι υπάρχουν εκατοντάδες διαστάσεις στη συνείδηση του Θεού. Για παράδειγμα, Amebas είναι μία μονοδιάστατη συνείδηση. Μέδουσες είναι συνείδηση των δύο διαστάσεων. Τα ανθρώπινα όντα έχουν κολλήσει στην τρισδιάστατη συνείδηση μετά την πτώση της Ατλαντίδας. Έχουμε υποφέρει για 13.000 χρόνια υπό τον έλεγχο της Ελίτ και των Ιλλουμάτι. Η Ελίτ έχει μια παράλογη επιθυμία για τον πόλεμο, την απληστία, την παγκόσμια κυριαρχία και την απόκρυφη οικονομία τους. Εμείς οι ίδιοι θα απελευθερωθούμε από τη φυλακή-ύλη. Στην πραγματικότητα, αφυπνιζόμαστε καθημερινά. Μερικοί λαοί είναι ήδη στο 5ο, 6ο, 9ο, 12ο, ακόμα και σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας. Είναι οι εργάτες του φωτός πάνω στην αιχμή, «κρατώντας το χώρο» για την ανθρωπότητα να ξυπνήσει. Το Φως κέρδισε από την αρχή.

♠ Τι θα κάνατε αν δεν είχατε κανένα περιορισμό;

♠ Τι θα κάνατε αν είχατε απεριόριστους πόρους;

♠ Τι θα δημιουργούσατε με τη νέα ελευθερία σας;

Αυτή είναι η μαγική και ισχυρή Πανσέληνος στο Σκορπιό. Είστε οι ολοφάνεροι ισχυροί Δημιουργοί. Παραμείνετε μακριά από το φόβο. Γίνετε οι θαυματοποιοί! Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας, τη μαγεία σας για να δημιουργήσετε την ομορφιά και την καλοσύνη. Είμαστε γέννα ενός νέου μοντέλου που βασίζεται στη δύναμη της αγάπης και όχι στην αγάπη της δύναμης. Προχωράμε στην τέταρτη διάσταση. Μαθαίνουμε να δημιουργούμε μέσα από την καρδιά μας. Ζώντας από την καρδιά μας, αυτό που πραγματικά αγαπάμε και αξίζουμε. Αυτό θα δημιουργήσει τον Ουρανό στη Γη.
Μιλώντας για αγάπη, η Θεά του Έρωτα πηγαίνει με την όπισθεν. Ο Κυρίαρχος πλανήτης Αφροδίτη, ο Ταύρος και ο Ζυγός κάνουν αναδρομή στις 15 Μαϊου – 27 Ιουνίου. Αυτό θα μας ενδυναμώσει να επανεξετάσουμε τους στόχους μας, τις πραγματικές αξίες και τις σχέσεις μας. Ωστόσο, η ικανοποίηση μπορεί να καθυστερήσει με την ανάδρομη Αφροδίτη. Η Αφροδίτη κινείται πίσω στους Διδύμους είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επανασύνδεση με τους ανθρώπους και την ικανοποίηση μας από το παρελθόν. Η Αφροδίτη ανάδρομη μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλέσουμε τους εξωτερικούς προγραμματισμούς, από την τηλεόραση, τα θεσμικά όργανα, την οικογένεια και την κυβέρνηση. Αντ 'αυτών, μπορούμε να δυναμώσουμε τους εαυτούς μας μέσα από τον εσωτερικό μας κόσμο και να καθορίσουμε τη δική μας αλήθεια, τις αληθινές μας αξίες και την αυτοεκτίμηση μας. Αυτή είναι η μόνη αυθεντική δύναμη, όταν ζούμε τη ζωή από τον εσωτερικό μας κόσμο προς τα έξω.

♦ Τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς;

♦ Τι έχετε υποτιμημένο και / ή υπερτιμημένο;

♦ Είστε ερωτευμένος ή είστε παθιασμένος ;

♦ Μιλάτε για τις βόλτες σας;

♦ Κρατάτε τη δύναμή σας ή σκορπάτε τη δύναμή σας;

Ο αγγελιοφόρος Ερμής εισέρχεται στον Ταύρου στις 8 Μαΐου και επιβράδυνση το μυαλό μας, για να είμαστε πιο συνειδητοί και προσεκτικοί στις επικοινωνίες μας. Ο Ήλιος συνδέεται με τον Δία στις 13 Μαΐου εμπνέοντας μας μια θετική ενθάρρυνση, ενδυναμώνοντας την ενέργειά μας, σε ότι αντιλαμβανόμαστε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε. Ενισχύστε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρο σας.

Αυτή η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα είναι έντονη. Η εστίαση θα είναι στην αυτο-αξία, τους πόρους μας και τις βασικές αξίες μας. Ο Ταύρος επιθυμεί άνεση και αποδοχή για τον εαυτό μας όπως είμαστε. Ο Σκορπιός επιδιώκει να αποκαλύψουμε σημεία αδυναμίας μας, ανικανοποίητες ανάγκες,, επιθυμίες και τις κρυφές δυσαρέσκειες. Μπορούμε να αισθανόμαστε ότι είναι αδύνατο να αποφευχθεί η ένταση των συναισθημάτων μας σε αυτή την ισχυρή Πανσέληνο στο Σκορπιό. Ωστόσο, ένα μικρό ποσό της αντικειμενικότητας μπορεί να κάνει τα συναισθήματά μας χρήσιμα και όχι καταστροφικά. Ο Ταύρος μας υπενθυμίζει αυτό που αγαπάμε. Σκορπιός μας δείχνει τι πρέπει να μετατραπεί. Είμαστε στη διαδικασία ενός καθολικού μετασχηματισμού.

Ο Πανσέληνος στο Σκορπιό, αποκαλύπτει τα κρυφά κίνητρα, τις κρυφές ατζέντες καθώς και τις σημαντικές αλήθειες σχετικά με την κατάχρηση της εξουσίας και των πόρων μας σε όλο τον κόσμο. Αλλάζουμε από τα βραχυπρόθεσμα, κοντόφθαλμα κέρδη σε μακροπρόθεσμα, η ζωή ενισχύετε από τους στόχους. Η δύναμη υπάρχει μες το άτομο. Η δύναμη είναι τα άτομα που έρχονται μαζί σε ομάδες-ομάδες εξουσίας. Μέσα από τα λαϊκά στρώματα, αλλάζουμε τον κόσμο από το σκοτάδι στο Φως. Θυμηθείτε ότι η δράση μιλάει πιο δυνατά από τον πόνο. Κάντε αυτό που η δύναμή σας υπαγορεύει.
"Όταν προσπαθείτε να δικαιολογήσετε και να επισημαίνετε τα άσχημα τα πράγματα, οδηγήστε σε λάθος κατεύθυνση. Προσεγγίστε τη σκέψη που αισθάνεστε καλύτερα, και θα επιτρέψετε στον εαυτό σας τη φυσική ευεξία »-. Αβραάμ

Αγάπη και Ειρήνη,

Kelley Rosano


Η Πανσέληνος στο Σκορπιό
Mantras: "Είμαι Πολυμήχανος" "Εγώ Δημιουργώ" "Ζω το μυστήριο"

Αστρολογικές Εκδηλώσεις


  • Πανσέληνος στο Σκορπιός 5 έως 6 Μάιος 2012
  • Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο 8 του Μαΐου 2012
  • Αφροδίτη Παλίνδρομη από 12 Μάιου - 27 Ιουνίου 2012
  • Έχουμε τέσσερις εκλείψεις το 2012
  • 20η Μαΐου 2012 Ο Δίδυμοι Έκλειψη Ηλίου
  • 4 Ιουνίου 2012 14 Τοξότης Σεληνιακή έκλειψη
  • 13 Νοέμβρη 2012 21 Σκορπιός Έκλειψη Ηλίου
  • 28 Νοεμβρίου 2012 6 Δίδυμοι Σεληνιακή έκλειψη

Μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το άγριο εξελικτικό κύμα μαζί!

Πηγή : http://www.kelleyrosano.com/2012/05/

Δεν υπάρχουν σχόλια: