Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Βομβαρδιζόμαστε από δεκάδες μηνύματα...

 http://blogs.sch.gr/tgiakoum/files/2009/12/42485.jpg



Βλέπεις... βομβαρδιζόμαστε από δεκάδες μηνύματα... άλλος π.χ. λέει ότι ο "Τάδε" είναι άγγελος και άλλος ότι είναι Σατανάς!!! Λογικό είναι να επιζητούμε και μια άλλη γνώμη χωρίς να χρειάζεται να την ασπαστούμε. Αν ξέραμε ποιο είναι το σωστό δεν θα ρωτούσαμε, απλά θα τραβάγαμε διαγραφή στο λάθος και θα προχωρούσαμε ......


Θα μπορούσα, ακόμη και χωρίς ουδεμία επιφύλαξη να πω, πως ο κάθε άνθρωπος από εμάς, γεννιέται σε περιβάλλον ελέγχου είτε το επέλεξε από την προηγούμενη της γέννησης του, είτε όχι. Ο κάθε ένας από εμάς, μέσα σε αυτό το περιβάλλον, διαμορφώνει την προσωπικότητα του, διατηρώντας πάντοτε τα βασικά του χαρακτηριστικά που λαμβάνει από την γέννησή του. Αυτά τα χαρακτηριστικά, κάποιοι τα ονομάζουν οιωνούς, άλλοι ζωδιακό κύκλο, άλλοι πεπρωμένο, άλλοι τύχη, άλλοι γονίδια, κλπ κλπ ......
Κάνοντας μια απλή παρατήρηση στον περίγυρο μας, μπορούμε εύκολα να δούμε ανθρώπους που διαφέρουν, ή ακόμη και διαπρέπουν, προερχόμενοι από τα χειρότερα περιβάλλοντα που θα μπορούσε κανείς να βρεθεί. Πολλοί άλλωστε, είναι αυτοί που έχουν από ιδίας εμπειρίας, παραδείγματα επ' αυτού.
Κρίνοντας λοιπόν τον κάθε Άνθρωπο, από τους γύρω του δεν μπορεί να μας δώσει την πλήρη εικόνα του, την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε, ότι τα πάντα από καταβολής Κόσμου, εξελίσσονται.
Στην προκειμένη περίπτωση, θα μπορούσε κατά την γνώμη μου πάντα, ο καθένας μας να έχει αλλάξει, από το αρχική του κατάσταση είτε αυτή ανήκει στη μια, ή την άλλη πλευρά .........


Κάθε Ένας από εμάς, που θεωρεί τον Εαυτό του, ως οπλίτη του ΦΩΤΟΣ, γνωρίζει ότι με τις πράξεις του μπορεί να βρεθεί, άλλοτε πιο μακριά και άλλοτε πιο κοντά, σε Αυτό που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι το ΦΩΣ.
Όπως σε κάθε «πόλεμο», οι μάχες κερδίζονται ή χάνονται, αντίστοιχα με τις προσπάθειες που καταβάλλει η κάθε πλευρά αυτού του πολέμου, έτσι και στην δική μας την περίπτωση, που έχει να κάνει με τους σκοτεινούς, θα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε και την περίπτωση της δικής μας επικράτησης, έστω και σε κάποια μελλοντική στιγμή.
Διασπείροντας, καταστροφολογία, φόβο, μίσος και ειδήσεις που είναι εις βάρος μας, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να θερίζουμε ήττες, σε αυτόν τον «πόλεμο».
Σε αντίθετη περίπτωση, διατηρώντας μια αισιοδοξία για το μέλλον, την Αγάπη μας για τον συνάνθρωπο, ή την κάθε Οντότητα που βρίσκεται γύρω μας, τον παραδειγματισμό ή την παρότρυνση της προς τον δρόμο μας και τέλος την εμπιστοσύνη στην ίδια την Αρχή της Δημιουργίας, για την Αγνή και Αμόλυντη Αγάπη της προς εμάς, είναι μια Νίκη για την Φωτεινή Οικογένεια, ακόμη και αν σε αυτή θα μπορούσε να ανήκουν, οι ίδιοι οι «σκοτεινοί» που πριν μας πολεμούσαν, αλλά τελικά το ΦΩΣ άγγιξε και αυτούς τους ίδιους.
Είναι γνωστό........ότι σκοτεινοί.......και φωτεινοί.......άσχημοι.......όμορφοι.........Έλληνες........ξένοι...........είμαστε ΟΛΟΙ.........ΕΝΑ...........μία ανθρωπότητα.......ως εκ τούτου......πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προχωρήσουμε........με τον Ένα ή τον άλλο τρόπο......οπότε μπορεί να λέμε ότι λέμε και να κάνουμε ότι κάνουμε........ότι και να συμβεί όμως........ποτέ δε θα πάψουμε να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ........μαζί ήρθαμε.........μαζί θα προχωρήσουμε........αυτό είναι ξεκάθαρο.

Συγνώμη και Ευχαριστώ, να είστε για πάντα καλά όλοι σας,
Φως και Αγάπη, παντού και για πάντα, ..................


Πηγή : Σαράντης Κώνστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: