Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Το τιποτα, που μπορει ομως να γινει κατι. Μια δυναμικη, φανταστικη σκεψη. Μια ουτοπια.........
Το να μοιραζεσαι τις γνωσεις σου με ολους, ειναι το πρωτο βημα, για τον τελειο κοσμο.


Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Ένα περιβάλλον γεμάτο με ευτυχισμένες συναντήσεις και συγκινήσεις αναμένει την αφύπνιση σας
Όλα είναι προγραμματισμένα, για τη μεγάλη αφύπνιση σας και ποτέ μεγαλύτερος αριθμός από εσάς, δεν άρχισε να αντιλαμβάνεται τις μεγάλες αλλαγές που πρόκειται σύντομα να τεθούν σε εφαρμογή. Η βοήθεια που λαμβάνετε από τις πνευματικές διαστάσεις, συνεχίζει να εντείνεται, ώστε να ταιριάζει με την ενισχυμένη πρόθεσή σας, να αφυπνιστείτε. Και το να αφυπνιστείτε, έχει γίνει τελείως αναπόφευκτο, καθώς σας έχει υποσχεθεί και εγγυηθεί θεϊκά.

Οι ενέργειες που ρέουν προς το παρόν σε όλο τον πλανήτη, για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας, είναι σαν τους ισχυρούς, σταθερούς ανέμους, που επιτρέπουν στα ιστιοφόρα πλοία να διασχίζουν τις θάλασσες και θα συνεχίσουν να φυσούν σταθερά, μέχρι να φτάσετε στον ουράνιο προορισμό σας. Όλα έχουν ετοιμαστεί, για να εξασφαλίζεται ότι το πλοίο προχωρεί ομαλά, γρήγορα, άμεσα και σας φέρνει σπίτι. Και όταν φτάσετε στο λιμάνι, θα σας υποδεχθεί μια μεγάλη τελετή υποδοχής, ανεμίζοντας σημαίες και εκεί θα πρέπει να πανηγυρίζουν πλήθη εκείνων, που γνωρίζατε πάντα και αγαπάτε.

Το να αφυπνιστείτε, είναι κάτι που έχετε λαχταρήσει να κάνετε, ακόμα κι αν οι περισσότεροι δεν ήσασταν στη θέση να προσδιορίσετε, ότι αυτό ακριβώς είναι που από καιρό ζητάτε. Αυτό που συμβαίνει, είναι πως όταν ποθείτε κάτι στο φυσικό κόσμο και το βρείτε, το λάβετε και το απολαύσετε, ανακαλύπτετε ότι ακόμα είστε ανικανοποίητοι και συγχυσμένοι, επειδή ότι επιθυμούσατε σας ικανοποιεί μόνο για μια στιγμή. Ήταν φυσικά, ένα υποκατάστατο για αυτό που πραγματικά θέλετε, το οποίο είναι να αφυπνιστείτε και δεν υπάρχει υποκατάστατο γι' αυτό.

Συνεχίζετε να έχετε την επιθυμία . . . και έχετε ψάξει για διαφορετικά πράγματα, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, να δώσουν πραγματικό νόημα στη ζωή σας, αλλά η διαρκή ικανοποίηση σας διαφεύγει διαρκώς, γιατί εντός της ψευδαίσθησης δεν υπάρχει τίποτα, που μπορεί να ικανοποιήσει πραγματικά, ένα παιδί του Θεού. Δημιουργηθήκατε, για να κατοικήσετε και να απολαύσετε, τις θείες και πνευματικές σφαίρες, όπου οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες, ενώ στην ψευδαίσθηση περιορίζεστε σημαντικά, όχι μόνο από την ίδια ψευδαίσθηση, αλλά και από τη μορφή που έχετε επιλέξει ως όχημα, για να τη βιώσετε.

Όταν αφυπνιστείτε, οι περιορισμοί που σας έχουν επιβληθεί με την επιλογή σας να ζείτε σε σώματα, θα διαλυθούν και θα προβείτε εκ νέου, στην περαιτέρω ανάπτυξη της δοθείσας από τον Θεό δημιουργικότητας σας, για τη χαρά και το όφελος όλων των θεϊκών απογόνων του Θεού. Οι δυνατότητες, που προσφέρονται και εμφανίζονται μπροστά σας και οι οποίες, θα αισθανθείτε ότι ενθαρρύνεστε να διερευνήσετε, θα σας γεμίσουν με μια έντονη αίσθηση ικανοποίησης, σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε βιώσει μέσα στην ψευδαίσθηση. Και θα ξέρετε ότι αυτές οι δυνατότητες, θα συνεχίσουν να σας παρέχονται, με ένα ατέλειωτα περίπλοκο σύνολο περιστάσεων μαγευτικών ευκαιριών.

Πράγματι, όπως θα δείτε, οι ευκαιρίες απεριόριστης γοητείας, είναι ένα βασικό μέρος της Πραγματικότητας του Θεού, πάντα δελεαστικές και ενθαρρυντικές, για τα δημιουργικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Θα σας οδηγήσουν από την έκσταση στην έκσταση, σε μια ατελείωτη διαδοχή των προσπαθειών συνεργασίας, με τους αγαπημένους σας, η οποία θα παράγει συναρπαστικά θεάματα ομορφιάς, πολύ πέρα ​​από οτιδήποτε έχετε δει ή φανταστεί, με τα ανθρώπινα μάτια σας.

Ένα περιβάλλον, γεμάτο με τέλειες και μακάριες συναντήσεις και συγκινήσεις, περιμένει την αφύπνιση σας, με τη φρεσκάδα και τη λάμψη μιας όμορφης ανοιξιάτικης ημέρας. Τίποτα από αυτά που θα μπορούσατε να επιθυμήσετε, δεν θα λείπει - επειδή ο Θεός, έχει προβλέψει κάθε σας επιθυμία και την προέβλεψε απόλυτα.

Ο Αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

Πηγή : John Smallman
Μετάφραση : Σαράντης Κώνστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: