Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Βαστάτε Αδέλφια μου, .......................

  •  
     
     
    Γνώμη μου.....................
    Η βίβλος, όπως και πολλά άλλα θρησκευτικά βιβλία, έχει αποδειχτεί ότι είναι παραποιημένα βιβλία, καθώς και οι ίδιες οι θρησκείες είναι καθοδηγούμενες από τα ίδια πρόσωπα. Καθημερινά, αποκαλύπτονται πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό το πράγμα. Επίσης, γνωρίζουμε ότι 13000 χρόνια, έχουν πάρει εντολή και τεχνολογία από εξωγήινους για να φτάσουν τον κόσμο σε ένα σημείο στο οποίο θέλουν. Γνωρίζουμε, πως έχουν γίνει πολλά πειράματα σε διάφορους τομείς, όσον αφορά τον φόβο, την χειραγώγηση των μαζών, την υποταγή συνειδήσεων, το ψέμα, τις αντιδράσεις γενικός, ....κλπ.
    Υπάρχουν πολλά στοιχεία, για την τεχνολογία που κατέχουν, σχετικά με τα ενεργειακά πεδία, την διατροφή, νανοτεχνολογία, τα φάρμακα, ..... κλπ. Καθώς και οτιδήποτε μπορεί να μας αφορά, σε αυτό το κομμάτι της ζωής μας.
    Η αλήθεια παραποιήθηκε, το φως δεν μας έρχεται αυτούσιο αλλά με διακοπές, οι δορυφόροι δεν είναι για το καλό μας, η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την αλαζονεία του καθενός, ο πόλεμος δημιουργεί συναισθήματα που τρέφουν τα τέρατα που κυβερνούν, ο κόσμος κοιμάται, ο άνθρωπος είναι σάπιος, ...........κλπ.
    (αν τα αναφέρω όλα και με αποδείξεις θα μου πάρει μέρες, και πολύ χώρο)
     
    Αυτοί όλοι που έχουν τα πάρε - δώσε, με τους εξωγήινους τόσα χρόνια, εννοείτε πως για οικογένειες πρόκειται, έχουν κέρδος από αυτό που γίνεται, δεν έχουν καθόλου αισθήματα, πιθανόν να μην είναι καν άνθρωποι και να είναι οι ίδιοι οι Γκρίζοι.
    Γιατί αυτοί να μην έχουν γράψει την δική τους βίβλο, εξάλλου όλα αυτά που λένε οι αποκαλύψεις όλες αυτές και οι προφητείες, αν μου φέρεις οποιαδήποτε από αυτές, θα σου την τοποθετήσω στην εποχή μας.
    Με όλο το κακό που υπάρχει γύρω μας, γιατί να μην ζούμε με τον Αντίχριστο να κυβερνά, γιατί να μην περνάμε τον Αρμαγεδδών. Το ότι δεν υπάρχουν φλόγες τις κολάσεως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οι φλόγες αυτές.
    Νομίζω, πως κάτι έγινε πάνω από εμάς, το έχουν αντιληφθεί, και έχουν κάνει τα πάντα νωρίτερα από ότι σχεδίασαν. Κάτι συμβαίνει πραγματικά, με αυτή την αλλαγή του ανθρώπου και έχουν επιταχύνει τα σχέδια τους, για να προλάβουν.
    Ο αντίχριστος γεννήθηκε νωρίτερα, και μάλιστα δεν ήταν ένας, έτσι ώστε να το σιγουρέψουν περισσότερο.
    Ο Αρμαγεδδών, έχει ενεργοποιηθεί μαζί με τους αντίχριστους, και με πολλούς τρόπους.
    Ανακαλύπτω καθημερινά, ότι ο δικός τους φόβος για αυτό που θα συμβεί στην ανθρωπότητα, είναι πολύ μεγαλύτερος από τον δικό μας φόβο για όλα αυτά που γράφτηκαν.
    Η αφύπνιση είναι γεγονός, οντότητες ήλθαν από αλλού για την βοήθεια μας, είναι μάλιστα πολύ νευρικοί με όλο αυτό, που κάνουν συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.
    Έχουν χάσει τον απόλυτο έλεγχο, που είχαν για τόσο μεγάλο διάστημα χρόνου, δεν είμαστε μόνο εμείς που τα χάνουμε με όλα αυτά που συμβαίνουν.
    Περιμένουμε, πολύ περισσότερα στις επερχόμενες μέρες. Το μέλλον είναι ρευστό και για τις δύο πλευρές. Δεν υπολογίζεται το μέγεθος των απωλειών, ούτε ο τρόπος με τον οποίο αυτές θα γίνουν.
    Ας μην περιμένουν διαβόλους με κέρατα, φλόγες από το στόμα, παγκόσμιους πολέμους με την εμπλοκή όλων των κρατών σε όλη την υφήλιο, παγκόσμια κυριαρχία με μαχαίρια και δόρατα, μαζικούς θανάτους δια απαγχονισμού, και λοιπά παρόμοια.
    Όλα γίνονται αλλά με άλλο τρόπο, από ότι θα περίμενε κανείς διαβάζοντας ένα παλαιό κείμενο, σαν αυτά των βιβλίων που προαναφέραμε.
    Ζούμε τον Αρμαγεδδών, με βασιλεία πολλών Αντίχριστων (άλλωστε τους βλέπουμε καθημερινά, στον δρόμο και στις τηλεοράσεις μας), παρουσία ακόμη και του ίδιου του διαβόλου.
    Αν από αυτό το ΧΑΟΣ, καταφέρει ο Άνθρωπος και επιβιώσει, τότε θα είναι η μεγαλύτερη νίκη που δεν έχει προβλεφτεί, αλλά και ούτε έχει ποτέ ξανά πραγματοποιηθεί από μέρους μας.
    Επιβάλλεται λοιπόν, να ανταποκριθούμε σε μια τέτοια πρόκληση. Γιατί αυτή, θα είναι η μεγαλύτερη νίκη του Φωτός, που θα έχει ποτέ επιτευχθεί.
    Βαστάτε Αδέλφια μου, .......................
    Να είστε για πάντα καλά, όλοι σας.
    Φως και Αγάπη, παντού και για πάντα.
     
    Σαράντης Κώνστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: