Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Είστε στο ταξίδι ενός θεραπευτή - Καλεσμένοι να χωρέψετε στη Νεα Γη!


 http://evolvingbeings.com/wp-content/uploads/2011/12/4234438473_4134ae7d9a.jpg

Είστε στο ταξίδι του θεραπευτή, ακριβώς όπως και εγώ, και η κόρη μου που χορεύει, ο γελοίος-νίντζα γιος μου, ο συνθετικός-σαμάνος άντρας μου, και όλος ο κόσμος. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο έχουμε συναντηθεί.

Είμαστε όλοι καλεσμένοι, σχεδόν μας φώναξαν, για να μπούμε στο χώρο της αρχαίας σοφίας και της μαγικής ενέργειας, για μία μόνο φορά αποκλειστικά για τους σαμάνους, τους θεραπευτές, και τους προφήτες.

Αν δώσουμε στον εαυτό μας το δικαίωμα να το αισθανθεί, όλοι μας μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τη μεταμόρφωση να αρχίζει να εκρήγνυται προς τα εμπρός, μια συνολική αναγέννηση του εαυτού μας, των οικογενειών μας, των κοινωνιών μας, του πλανήτη μας, της ιδέας μας για το «σπίτι».

Και το σημαντικότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να διασφαλίσουμε ότι είμαστε όλοι: "! Λαμπεροί, φωτεινοί και χαρούμενοι», καθώς αντιμετωπίζουμε άμεσα τις αλήθειες, τις δοκιμές και ταλαιπωρίες.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε το φως, μέσα από τις σκιές. Πρέπει να προχωρήσουμε πέρα από το χρέος της τάξης στην ελευθερία της κρυμμένης σοφίας που τώρα αποκαλύπτεται και πρέπει να είμαστε ανοικτοί για να ακούσουμε την αλήθεια, μακριά από τον υλισμό της όποιας ημέρας κατά την οποία έχει συμβεί μια δημόσια καταστροφή και νομισματική ψευδαίσθηση.

Ναι, είναι γραφτό να γίνετε ο γέροντας οραματιστής, ο σοφός, ο φωτισμένος! Στον τομέα της ενέργειας, που σας ανήκει να μοιραστείτε (π.χ.  δάσκαλος, συγγραφέας, θεραπευτής, δικηγόρος, ακτιβιστής). Και θα πρέπει ο κάθε ένας από εμάς, να ζήσει την αυθεντικότητα και το αληθινό μονοπάτι, για να φέρει τη θεραπεία σε αυτόν τον νέο κόσμο και δώσουμε στον εαυτό μας και τη Μητέρα-Γη, την άδεια και τη θεραπευτική ενέργεια, για αυτή τη συνολική αναγέννηση.

Πηγή-Έμπνευση:  evolvingbeings

Δεν υπάρχουν σχόλια: