Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο αλλαγών.....!!!!



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxftU_t_NisrebWXeyeU9PbBSEDtUAkTLBXq5QEY3sJ-jr0_8t2pHr8DvQ0TLbQMKyqZtZRtdftimZlTp1ywRWGaJJtlAMUy2vGUxEB5N_8X7cAw4cWpvWX_6bfI86YhXYsyP_IBGkKaY/s1600/____1_%257E1.JPG

Όπου κι αν κοιτάξεις, διαβάσεις, μας γεμίζουν με ανασφάλεια και φόβο...
Αυτό δεν σημαίνει, πως θα πρέπει είσαι αρνητικός/η προς το μέλλον σου. 

Προετοίμασε, τον εαυτό σου και όσους από τους γύρω σου, επιθυμούν να δεχθούν τη πραγματικότητα. Έχουμε όλοι μας ενημερωθεί επανειλημμένως, πως είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, θα περάσουμε ένα διάστημα δυσκολιών, στο οποίο καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε. Η ενημέρωση για αυτά τα γεγονότα, υπάρχει και είναι γραμμένη σε πολλές γλώσσες, έτσι ώστε να μπορέσει ο κάθε ένας από εμάς, να την αντιληφθεί. Το μόνο που μένει ο κάθε ένας από εμάς να κάνει είναι η προετοιμασία του.
Προετοιμαστείτε λοιπόν, σε πνευματικό επίπεδο. Ο κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικού επιπέδου πνευματικότητα, αναβαθμίστε την. Η δυσκολίες της ζωής, είναι ο καλύτερος βοηθός, στην επίτευξη αυτού του στόχου. Φτάνει να μην καταβληθείτε από τον φόβο.
Προετοιμαστείτε σε υλικό επίπεδο. Κάντε μικρή αποθήκη από υλικά, που μπορεί να χρειαστείτε σε έκτακτες περιπτώσεις. Αγοράστε τρόφιμα που δεν χαλάνε, νερό και άλλα που θα σας χρειαστούν. Χωρίς πανικό για το οτιδήποτε, λίγα τώρα, λίγα αργότερα.
Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο χωρίς χρήμα. Ετοιμάστε, ότι χρειάζεστε για αυτό.
Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο χωρίς ρεύμα. Προμηθευτείτε, ότι μπορεί να σας χρειαστεί, για να πραγματοποιήσετε ότι εσείς νομίζετε ως αναγκαίο.
Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο εχθρικό. Κάντε φιλίες, μην εμμένετε στην εγωκεντρική σας αντίληψη. Βοηθήστε άλλους ώστε να μάθετε να μοιράζεστε, θα κληθείτε αργότερα να το εφαρμόσετε.
Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο αλλαγών. Ανοίξτε το μυαλό σας, φιλτράρετε το διαφορετικό, αλλά παραμείνετε ανοικτοί στην φαντασία της Δημιουργίας. Πολλά από τα πράγματα γύρω μας, δεν είναι όπως τα έχουμε μάθει.
Έρχονται εποχές, που ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να επιδείξει θάρρος και αποφασιστικότητα.

Θα κληθούμε να επιλέξουμε, μεταξύ του καινούριου και του φόβου μας.
Της αλλαγής ή της στασιμότητας.
Επενδύστε στην εξέλιξη. Μια εξέλιξη που ο κάθε ένας από εμάς, μπορεί να επιτύχει.

Ενημερωθείτε έγκαιρα.
Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, όχι με το βρακί του διπλανού σας, ή την τσέπη του.
Μην καταλαμβάνεστε από φόβο, φοβάται όποιος δεν γνωρίζει.
Μην γεμίζεται με ανασφάλεια, η προετοιμασία θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε. 
Να είστε για πάντα καλά όλοι σας.
Σαράντης Κώνστας
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: