Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

*** Προσοχή ***



Από πολλές και διαφορετικές πηγές τα μηνύματα που παίρνουμε κατά καιρούς και εξακολουθούμε να παίρνουμε ακόμη και σήμερα, αναφέρουν ότι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σεισμικές δραστηριότητες ανά τον κόσμο καθώς και αύξηση της στάθμης των υδάτων ή ακόμα και παλιρροιακά κύματα.

Ο λόγος που σας δίνεται αυτή η πληροφορία δεν είναι σε καμία περίπτωση για να σας τρομάξει η να σας εκφοβίσει, κάθε άλλο. Όντας ενημερωμένοι για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στον πλανήτη είστε σε πλεονεκτική θέση και μπορείτε να αναλάβετε δράση και να προετοιμαστείτε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα για αυτές.

Αυτά τα δύο γεγονότα δε θα είναι τοπικά σε ένα μόνο μέρος του πλανήτη ούτε ιδιαίτερα μικρής ισχύος. Ως εκ τούτου καλό θα είναι σιγά σιγά να ετοιμάζεστε ψυχολογικά και σωματικά για αυτές τις επικείμενες αλλαγές.

Ότι είναι να γίνει θα γίνει για καλό, για την μεταστοιχείωση της αρνητικής ενέργειας που έχει συσσωρεύσει η Γη τόσο καιρό σε θετική. Φανταστείτε το σαν η Γη να κάνει μετά από πολύ καιρό ένα μασάζ και στη συνέχεια ένα ντους. Μετά από αυτά σίγουρα θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φόρμα και έτοιμη για την είσοδο της στην 5η διάσταση ποιο όμορφη και ποιο υγιής από ποτέ.

Ενημερωθείτε και ενημερώστε. Η πληροφόρηση είναι δύναμη ιδίως όταν δίνεται την κατάλληλη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: