Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Montague Keen - May 27, 2012




Καθώς το φως της αλήθειας γίνεται όλο και πιο φωτεινό, αποκαλύπτει όλα αυτά που ήταν κρυμμένα. Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός, καθώς όλα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Πολλοί έβαλαν το χέρι τους σε αυτό, δεδομένου ότι έπρεπε να μαζευτούν από διάφορα μέρη του κόσμου σας, συνεισφέροντας ο καθένας στο σύνολο. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί κάποιος να κάνει, ώστε να αποτρέψει τον πλανήτη, από την απελευθέρωση από τα δεσμά του ελέγχου. Είναι δύσκολο για μερικούς να πιστέψουν ότι βρίσκονται σε ένα πλανήτη φυλακή, δεδομένου ότι αγνοούν απολύτως, τα κάγκελα που τους φυλακίζουν. Η παρακμή της ελευθερίας και της ελευθερίας του λόγου, η επιβολή των νόμων που σας δεσμεύουν - αστικοί, καθώς και οι θρησκευτικοί - ήταν όλοι σχεδιασμένοι, για να περιορίσουν την ελευθερία σας και να σας εμποδίσουν να ανακαλύψετε ποιοι είστε.

Τώρα βλέπετε, αρχαιολόγους καθώς και ιστορικούς, να ξαναψάχνουν αυτό που είχαν αποδεχθεί ως δεδομένο και προς έκπληξή τους, διαπιστώνουν ότι είναι πλήρης μυθοπλασία . . . Η λεγόμενη «ιστορία», γράφτηκε και έγινε αποδεκτή ως γεγονός. Τώρα τη βλέπετε όπως είναι: συνολικά ψέματα. Τόσοι πολλοί καλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πολέμησαν σε πολέμους για την υπεράσπισή της! Όταν η κατώτατη γραμμή, δημιουργούσε πάντα χρήματα και αύξανε τον ελέγχο. Όλα ήταν ένα παιχνίδι, εκείνων που ελέγχουν τον κόσμο σας. Η απομάκρυνση αυτών των παρασίτων από τον κόσμο σας, είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Για να επιβιώσουν, χρειάζονται την υποστήριξή σας, τα βάσανά σας και το φόβο σας. Στο παρελθόν, υπακούατε τις εντολές τους και θυσιάζατε πρόθυμα τον εαυτό σας, στα πεδία των μαχών της ζωής. Όλα αυτά θα τελειώσουν. Εκείνοι που επιβάλλουν "Το Νόμο", έχουν αρχίσει να ξυπνούν και να βλέπουν το φως.

Μην παρασύρεστε, από τις σατανικές τελετές που εκτελούνται δημόσια, από αυτούς που εξαπατήθηκαν στο να πιστεύουν ότι ήταν μια έντιμη πράξη, στην οποία θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που έχουν εμπλακεί. Είναι ειδικοί στο να διεγείρουν τον ενθουσιασμό καθώς και το φόβο. Όλα αυτά γίνονται, για να αποσπάσουν το μυαλό σας, από την πραγματική αλήθεια. Καταλήξατε να βλέπετε τα πράγματα, όπως σας λένε ότι είναι και όχι όπως είναι πραγματικά.

Είναι καιρός να αναλάβετε την ευθύνη, για τη ζωή σας. Μην ακολουθείτε το κοπάδι σαν τα πρόβατα, όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε. Το μοντέλο της ζωής, αλλάζει ραγδαία. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε αυτό το γεγονός και να προετοιμαστείτε, για να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη, για τη ζωή σας. Παραμερίστε τις αλυσίδες σας! Αναγνωρίστε για μια ακόμη φορά, ότι είστε μέρος ενός μεγάλου σύμπαντος. Μην κολλάτε, στις διαφορές που σας χωρίζουν. Να σκέπτεστε με ευχαρίστηση το μέλλον, τη μεγάλη περιπέτεια που σας περιμένει, καθώς θα διερευνάτε το σύμπαν.

Έχω πει πολλές φορές, «η Ιρλανδία είναι το ΚΛΕΙΔΙ που θα αποκαλύψει τα πάντα". Αν εκείνοι στην κυβέρνηση της Ιρλανδίας, λάβουν το ΓΕΓΟΝΟΣ αυτό στο διοικητικό συμβούλιο, τότε δεν θα ξεπουληθούν στους «τραπεζίτες». Οι Ιρλανδοί, είναι μια γενναία φυλή. Έχουν διασωθεί από όλη την βαρβαρότητα που τους επεβλήθη και το ολοκαύτωμα που είχε σχεδιαστεί και εποπτευόταν από το Βατικανό, να μειώσει τον πληθυσμό τους, κ.λ.π. Έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και κακοποιηθεί για 2000 χρόνια, αλλά έχουν επιζήσει από όλα όσα τους έχουν συμβεί. Η Ιρλανδία θα οδηγήσει τον κόσμο, καθώς ανοίγετε το μοναδικά ένδοξο παρελθόν της. Θα αποκαλύψει τα μυστικά του. Οι συνδέσεις της Ιρλανδίας, με την Αίγυπτο και το ρόλο της στη διαμόρφωση του κόσμου σας, πρέπει να αναγνωριστεί.

Για να πετύχει η Καμπάλ, η Ιρλανδία έπρεπε να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Η θρησκεία και η επιβαλλόμενη φτώχεια της, διατήρησε τους ανθρώπους στο φόβο. Ήταν το πιο παραγωγικό εργαλείο τους. Λειτουργεί κάθε φορά. Ο κ. Έντα Κέννυ πρέπει να είναι γενναίος, για μια ακόμη φορά! Ξέρει στην καρδιά του, τι πρέπει να κάνει.

Αγαπητή μου, έχουμε εξασφαλίσει ότι όλα τα απαραίτητα ΣΤΟΙΧΕΙΑ αποκαλύπτονται, για να αποδειχθεί τι έγινε πριν από 2000 χρόνια, που οδήγησαν στην ανάληψη του πλανήτη σας και την υποδούλωση των ανθρώπων. Τώρα, βλέπετε γιατί οδηγηθήκατε να πιστεύετε ότι η Ιρλανδία, δεν είχε καμία συνέπεια και θα πρέπει να αγνοηθεί. Τόση προσπάθεια, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ποτέ δεν θα κοιτάξετε σοβαρά, την Ιρλανδία. Δυστυχώς, ακόμη και οι ίδιοι οι Ιρλανδοί είχαν αποδεχθεί αυτά τα ψέματα.

Θα υπάρξουν προσπάθειες, για να σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους, έτσι ώστε να σας αποσπάσουν την προσοχή από την πορεία σας. Η Καμπάλ, αισθάνεται ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και έτσι θα προσπαθήσουν, να πάρουν όσο περισσότερα είναι δυνατόν από εσάς, μαζί τους. Η Καμπάλ δεν μπορεί να επιβιώσει. Έχουν πρόβλημα αποδοχής, αυτού του γεγονότος. Είναι παράσιτα, που υπάρχουν μόνο επειδή τους υποστηρίζετε κατά λάθος.

Είναι καιρός να πούμε ΟΧΙ. Οι τράπεζες έχουν σχεδιαστεί, για να σας υποδουλώσουν και ήταν πολύ αποτελεσματικές σε αυτό. Τώρα, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί και χρειάζονται ΕΣΑΣ για να επιβιώσουν! Το παιχνίδι τους τελείωσε - είχαν μια καλή συμμετοχή, αλλά τώρα πρέπει να εγκαταλείψουν. Δείτε τους ως μέρος του σκοτεινού παρελθόντος, δεν είναι πλέον απαραίτητοι στη Νέα Εποχή που αναπτύσσεται, αργά αλλά σταθερά. Όλα συναθροίζονται όμορφα, για κάποιο κοινό σκοπό.

Μεγάλη προσπάθεια, γίνετε για την απαίτηση της Αποκάλυψης, από τις κυβερνήσεις. Καταλάβετε ότι αυτό θα σήμαινε, την αποκάλυψη της εμπλοκής τους με εξωγήινους, από τους οποίους πήραν την τεχνολογία τους. Οι «Γκρίζοι», εκπαιδεύουν τους δολοφόνους τους και υποστηρίζουν την Καμπάλ και τα προγράμματα τους, για να εφεύρουν έναν «άνθρωπο», που θα τους υπηρετήσει χωρίς ερώτηση. Μην απευθύνεστε προς τις κυβερνήσεις, για αυτές τις πληροφορίες. Δεν θα έρθουν από αυτούς. Ποτέ δεν θα παραδεχθούν την ενοχή τους, δεδομένου ότι έχουν πάρα πολλά να χάσουν.

Οι συνάνθρωποι σας θα είναι στο πλευρό σας, καθώς θα ανοίγει η πλήρη συνείδηση σας και η ελευθερία, να εξερευνήσετε το σύμπαν σας. Όταν ο επιδέξιος χειρισμός σας σταματήσει και όλες οι πονηρές μέθοδοι ελέγχου τους παύσουν, θα δείτε με νέα μάτια, τι υπέροχος πλανήτης είναι η Γη.

Έχουμε πολλά να κάνουμε, αγαπητή μου. Είμαι πάντα στο πλευρό σου, οδηγώντας σε! Σας περιβάλλει η αγάπη μου. Δεν περπατάς αυτό το δρόμο μόνη σου.

Είμαι ο λατρευτός σου σύζυγος, Μόντι.

Κανάλι: Veronica Keen
Website: The Montague Keen Foundation
Μετάφραση: Σαράντης


Δεν υπάρχουν σχόλια: