Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΓΑΠΗ vs ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ vs ΦΟΒΟΥ

 
*  *
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/526906_4092481347717_1733308840_n.jpg
 
Αναλόγως με το τι πιστεύετε μέσα σας ότι είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.....αυτό θα βιώσετε στις μέρες που έρχονται. Αυτό βιώνατε σε όλη σας τη ζωή είτε το συνειδητοποιούσατε είτε όχι.

Πιστεύατε ότι η ζωή είναι ένας μόνιμος αγώνας....?! Αυτό σας έδινε η ζωή....τη μία δοκιμασία μετά την άλλη.

Πιστεύατε ότι κάθε εμπόδιο για καλό....?! Ότι και να σας συνέβαινε.....καταφέρνατε και βρίσκατε πάντα το θετικό σε κάθε άσχημη κατάσταση κάτι που τελικά σας ενδυνάμωνε.

Πιστεύατε ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι και ο ουσιαστικός λόγος να ζει κανείς είναι η ΧΑΡΑ....!?! Επίσης......η ζωή σας θα σας έφερνε αντιμέτωπες και αντιμέτωπους με γεγονότα και συνθήκες που θύμιζαν βόλτα σε λούνα παρκ.

Έτσι λοιπόν ερχόμαστε στο ΤΩΡΑ. Από αυτά που παρατηρώ γύρω μου....προσωπικά αντιλαμβάνομαι τρεις ομάδες ανθρώπων σχετικά με τους ΕΤ και τις αλλαγές που έρχονται γενικότερα.

1. Αυτοί που λειτουργούν με βάση το ΦΟΒΟ. Αυτοί οι άνθρωποι από τη στιγμή που ενεργοποιούν εικόνες και γεγονότα αρνητικά με τη δύναμη των συναισθημάτων τους και της σκέψης τους αυτό ακριβώς θα βιώσουν. Καταστροφές, πολέμους, ατυχήματα, δυσκολίες και ότι άλλο τους προβληματίζει και τους ανησυχεί.

Παράδειγμα: Κάποιος φοβάται πολύ τα φυσικά φαινόμενα (σεισμούς, ηφαίστεια, τσουνάμι κτλ). Είναι πολύ πιθανό ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα "τύχει" να βρεθεί σε αντίστοιχα μέρη όταν αυτά τα φαινόμενα αν και πολύ περιορισμένα θα συμβούν στον πλανήτη όπως ήδη συμβαίνουν. Κατά συνέπεια αυτός ο άνθρωπος θα βιώσει αυτό που φοβόταν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το αστείο....?! Αυτή η εμπειρία του θα είναι 100% δική του δημιουργία.....είτε το ξέρει......είτε όχι. Αν το ήξερε φυσικά ότι δημιουργεί πραγματικότητα με αυτά που σκέφτεται και συζητάει.... θα άλλαζε πορεία συνειδητά οπότε θεωρούμε ότι δεν κατέχει ακόμα αυτή τη γνώση.

2. Αυτοί που κυριεύονται από την ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, κάποιες φορές δονούνται με ΦΟΒΟ......και κάποιες άλλες με ΑΓΑΠΗ. Τη μία είναι με το ένα πόδι στην 3η διάσταση (φόβος) και την άλλη με το ένα πόδι στην 5η (αγάπη). Αυτές οι ψυχές με τη σειρά τους αν δεν καταφέρουν να επικεντρωθούν σε ένα από αυτά τα δύο πρωταρχικά συναισθήματα - καταστάσεις της Ύπαρξης τότε θα βιώσουν στο άμεσο μέλλον τους.....κάποια "θετικά" γεγονότα και κάποια "αρνητικά" αναλόγως με τις εικόνες που έχουν στο μυαλό τους τις περισσότερες ώρες μέσα στη μέρα.....και αναλόγως με το τι περιμένουν βαθιά μέσα τους να συμβεί.

Παράδειγμα: Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα σχετικό φόβο για τις φυσικές καταστροφές αλλά την ίδια στιγμή νιώθει και κάποια στοιχειώδη σιγουριά και ασφάλεια μέσα του. Έτσι λοιπόν ενώ μπορεί να βρεθεί σε ένα μέρος που θα συμβούν φυσικές καταστροφές μπορεί την τελευταία στιγμή να τη γλιτώσει, βγαίνοντας έξω από το σπίτι του για βόλτα την ώρα που γίνεται ένας σεισμός ας πούμε. Βίωσε την αρνητική κατάσταση την οποία φοβόταν αλλά όχι ολοκληρωτικά - δεν πέθανε....πρόλαβε και γλίτωσε. Και αυτό το άτομο έχει δημιουργήσει στο 100% την εμπειρία που βιώνει, το ξέρει δεν το ξέρει. Πολύ πιθανό να γνωρίζει ότι δημιουργεί πραγματικότητα σε κάποιο βαθμό, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει τον πλήρη έλεγχο του μυαλού του με αποτέλεσμα οι σκέψεις και οι φοβίες του πολλές φορές να τον κυριεύουν και να δημιουργεί ασυνείδητα ανεπιθύμητες καταστάσεις για αυτήν ή αυτόν.

3. Τέλος υπάρχουν και οι άνθρωποι που λειτουργούν με καύσιμο την ΑΓΑΠΗ και τη χαρά ασχέτως με το τι συμβαίνει γύρω τους.....θετικό ή αρνητικό. Αυτοί καθώς επικεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής τους σε "θετικές" εικόνες και καταστάσεις, θέλοντας και μη αυτές θα βιώσουν.

Παράδειγμα: Αυτός ο άνθρωπος ακριβώς επειδή νιώθει και ξέρει ότι ελέγχει τις δημιουργίες του νιώθει ολοκληρωτική ασφάλεια και χαρά για το μέλλον του. Με μαθηματική ακρίβεια λοιπόν μπορεί ο κόσμος γύρω του να καταρρέει αλλά αυτός να βρίσκεται σε μία κατάσταση πλήρης γαλήνης και σιγουριάς ότι οτιδήποτε και να συμβεί θα τα καταφέρει. Αυτή του η σιγουριά είναι που τον κάνει πραγματικά ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. Αυτό το άτομο γνωρίζει ότι οι πεποιθήσεις του και τα πράγματα που θεωρεί ποιο πιθανά να συμβούν στη ζωή του.... αυτά τα ίδια πράγματα θα εκδηλωθούν στην εμπειρία του, αυτά τα γεγονότα θα βιώσει και είναι πέρα για πέρα σίγουρος για ότι δημιουργεί. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του έμαθε ότι ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και αυτή είναι μία αλήθεια που δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει, όχι σε αυτή τη ζωή, όχι στην επόμενη, ποτέ.

Όπως καταλάβατε από τα παραπάνω......ενώ πρόκειται για έναν πλανήτη και έναν κόσμο, ο κάθε άνθρωπος θα βιώσει τελείως διαφορετικές εμπειρίες αναλόγως με τη συχνότητα δόνησης του το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Και εδώ σε αυτό το σημείο έρχονται τρεις καυτές ερωτήσεις για εσάς, των οποίων οι απαντήσεις θα καθορίσουν το μέλλον σας στο 99% σχετικά με τους εξωγήινους, την ανάληψη και κάθε τι άλλο στη ζωή σας.

Πρώτη: Σε ποια από τις τρεις ομάδες ΑΝΗΚΑΤΕ τόσα χρόνια ως επί το πλείστον (αγάπη, αμφιβολία, ή φόβο) ;

Δεύτερη: Σε ποια από τις τρεις ομάδες ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να ανήκετε από ΤΩΡΑ και στο εξής.

Τρίτη και τελευταία: Τι είστε διατεθειμένες και διατεθειμένοι να ΚΑΝΕΤΕ για αυτή σας την ΑΛΛΑΓΗ....εάν και εφόσον υπάρχει διαφορετική επιλογή μεταξύ της πρώτης και δεύτερης ερώτησης.

Φιλική συμβουλή......επιλέξτε απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις με ΣΟΦΙΑ, ολοκληρωτική ΑΓΑΠΗ για τον εαυτό σας και άπλετο ΦΩΣ....!
Πηγή :  Mike Nikolaou

Δεν υπάρχουν σχόλια: