Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Το τιποτα, που μπορει ομως να γινει κατι. Μια δυναμικη, φανταστικη σκεψη. Μια ουτοπια.........
Το να μοιραζεσαι τις γνωσεις σου με ολους, ειναι το πρωτο βημα, για τον τελειο κοσμο.


Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας

 
 
 Όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας, δεν έχει σημασία από ποιόν γίνονται και γιατί, αλλά θα πρέπει να μας διδάξουν την ισορροπία. Την ισορροπία μέσα μας, στο εσωτερικό του κόσμου μας, του προσωπικού μας Εαυτού και κατ' επέκταση του συλλογικού. Είναι αυτό που λέμε "κρατήσου στο ύψος σου". Το ύψος των προσωπικών σου κραδασμών, θα πρέπει να μένει σταθερά ανοδικό καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της ζωής μας. Αναίσθητοι; όχι να μην είμαστε, πρέπει όμως να μην απογοητευόμαστε με κάθε κακοτυχία (ή αναγκαστική αλλαγή πορείας). Υπάρχουν φορές, που θα πρέπει να περιμένουμε από στιγμές, μέχρι ακόμη και χρόνια ολόκληρα, για να δούμε κάτι να γίνεται, σύμφωνα με τον τρόπο που εμείς επιθυμούσαμε. Αυτό έχει να κάνει με τον συντονισμό. Δηλαδή, πόσο μπορείς εσύ να συντονίσεις την επιθυμία σου, με την πίστη σου και την εκάστοτε αντιληπτικότητα σου (η οποία δεν είναι ποτέ σταθερή, αφού εξελίσσεται μαζί σου).
Το μόνο που έχω να προτείνω, είναι να κρατάτε καθαρή πρόθεση, να βάζετε στόχους που μπορεί να πραγματοποιηθούν, το πολύ μέχρι την επόμενη χρονιά και το κυριότερο να είστε ο Εαυτός σας, σε κάθε στιγμή της ζωής σας, ακόμη και αν χρειαστεί κάποιες φορές να πληγώσετε κάποιον, επειδή δεν θα του αρέσει η αλήθεια σας .......................... !!!
Ευχαριστώ πολύ, να είστε για πάντα καλά, όλοι σας

Σαράντης Κώνστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: