Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

TΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Ενωθείτε για να βοηθήσετε την θετική αλλαγή στην περιοχή σας.
Δημιουργήστε μία Ομάδα Υποστήριξης για το Γεγονός.
Δείτε παρακάτω!
Όμορφες και ολιστικές αλλαγές συμβαίνουν παντού στη Γη! Μια Νέα Κοινωνία γεννιέται στο Φως της Αλήθειας κι όλοι καλείστε να συμμετέχετε σε αυτήν. Η μαζική αύξηση θετικών συναισθημάτων, ενδυναμώνει μια βαθιά αλλαγή παγκοσμίως. Η αισιοδοξία και η χαρά αποφέρει γαλήνη σε όλους, καθώς είναι πλημμυρισμένοι ενστικτωδώς με την γνώση της αλήθειας και τη δυνατότητα της ανθρωπότητας να αλλάξει.
Η εκτύλιξη της αγάπης και της αλήθειας έχει ειπωθεί και γραφτεί εδώ και χιλιάδες χρόνια από τους μεγάλους προφήτες, τους σοφούς και τους μυστικιστές όλων των πολιτισμών. Είναι TΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, όπου η ανθρωπότητα θα ανυψωθεί πάνω από το σκοτάδι και το φόβο που την έχει καταπιεί. Ήρθε η ώρα της προφητείας, η Νίκη του Φωτός!
Το «Προετοιμαστείτε για την αλλαγή» δημιουργήθηκε για να ενώσει όλο τον κόσμο, κυρίως όμως αυτούς που έχουν βιώσει το Φως της Αλήθειας, με την ειρηνική και γεμάτη αγάπη υποστήριξη μιας ευημερούσας Νέας Κοινωνίας. Όσοι έχουν βιώσει το Φως της Αλήθειας γνωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να μάθουν από οποιοδήποτε εν ζωή δάσκαλο. Εσείς που έχετε ήδη τη γνώση αυτή, καλείστε σε δράση. Η παροχή βοήθειας στους αφυπνισμένους που αναζητούν την παρουσία κι άλλων φωτεινών πλασμάτων, είναι η πρωταρχική μας δουλειά, για να μοιραστούμε το μοναδικό μας χάρισμα που είναι η επίγνωση. Καλέστε όλους όσους γνωρίζουν το Φως της Αλήθειας! Ζητήστε τους να συμμετάσχουν μαζί σας στο διαλογισμό και την προσευχή, για να ενισχυθεί η ενέργεια της ειρήνης στην κοινότητα σας! Μοιραστείτε τα μοναδικά σας χαρίσματα με αληθινή αγάπη και ειλικρίνεια, ανεβάζοντας τα πνεύματα όλων. Κάθε χωριό, κωμόπολη και πόλη, χρειάζεται έναν ηγέτη, υπέρμαχο της αγάπης, για να αγκαλιάσει την αλλαγή όπως ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας.


Προετοιμαστείτε για την Αλλαγή!
Συμμετάσχετε ως Ένα με το Φως της Αλήθειας!
Κυλίστε την οθόνη σας προς τα κάτω για να βρείτε κι άλλους που οργανώνονται στην περιοχή σας.

map meetups


Σε όλες αυτές τις περιοχές διαμορφώνονται ήδη Ομάδες Υποστήριξης για το Γεγονός!
Για να συμμετάσχετε σε μία από αυτές ή για να δημιουργήσετε μία Ομάδα Υποστήριξης για το Γεγονός στην περιοχή σας, Δηλώστε Συμμετοχή!







Δεν υπάρχουν σχόλια: