Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Το τιποτα, που μπορει ομως να γινει κατι. Μια δυναμικη, φανταστικη σκεψη. Μια ουτοπια.........
Το να μοιραζεσαι τις γνωσεις σου με ολους, ειναι το πρωτο βημα, για τον τελειο κοσμο.


Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ...!ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ...!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ,ΜΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ...!

.ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΤΑΜΕΙΒΗ,ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΔΙΧΟΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΚΑ..

.ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΥΠΟΚΡΗΤΕΣ,ΓΛΥΦΤΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ...!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΚΟΥΛΕΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...!

ΜΕ ΑΠΑΝΟΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩΝΤΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΣ...!

ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.... ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ...!

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.... ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ,ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ,ΚΑΜΕΡΕΣ,ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ...!

ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ....

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Γράφτηκε από George Rodopoylos Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012, 10:00π.μ.      
Πηγή : Γεώργιος Ροδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: