Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ήρθε η ώρα να ξαναβρείτε, το μεγαλείο της θείας κατάστασης σας

http://anatash.pblogs.gr/files/f/294721-5555--tree-winter-xxx.jpg

Η ανθρωπότητα έχει μια ευκολία, να αντιλαμβάνεται τα πράγματα ανάποδα: για παράδειγμα, η ιδέα ότι ο Θεός θα καταδικάσει κάποια από τα παιδιά του - εκείνους τους ανθρώπους, τους οποίους κρίνονται ως κακοί, ή αμαρτωλοί - σε αιώνια τιμωρία. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια! Ο Θεός είναι Αγάπη και η Αγάπη δεν κρίνει, καταδικάζει, ή τιμωρεί, τα δέχεται όλα χωρίς κανενός είδους διάκριση - αυτή είναι η φύση Του. Όλα τα όντα που αισθάνονται δημιουργήθηκαν στην Αγάπη, και κανένα δεν θα καταδικαστεί.

Μέσα από την ψευδαίσθηση που δημιουργήσατε, μπορείτε και κρύβεστε από την πραγματικότητα, από την Αγάπη. Βλέπετε τους εαυτούς σας, ως ξεχωριστούς από τους άλλους, σε σύγκρουση με κάποιον άλλο, και ανταγωνίζεστε άγρια ​​και συνεχώς μεταξύ σας, για την περιορισμένη συγκομιδή της Γης, από ότι πιστεύετε ότι θα πρέπει να σας εξασφαλίσει την επιβίωσή σας. Και οι ασύνετες, ανταγωνιστικές συγκρούσεις σας, καταναλώνουν περισσότερο από τον χρόνο και την ενέργειά σας, εμποδίζοντας σας από το να συνειδητοποιήσετε, ότι όλα όσα χρειάζεστε είναι άφθονα και μπορούν να μαζευτούν εύκολα και αποτελεσματικά, μόνο αν συνεργαστείτε μαζί με αρμονία και ειλικρίνεια.

Πολλά για τα οποία μαλώνετε και διαφωνείτε, γιατί φαίνεται να είναι σε μικρές ποσότητες ανεφοδιασμού, μπορούν να αντικατασταθούν από πληθώρα, άμεσα διαθέσιμων εναλλακτικών λύσεων, που η επιστήμη σας έχει ήδη ανακαλύψει. Αλλά παγιωμένες απόψεις και σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων, έχουν μέχρι στιγμής, εμποδίσει την ανάπτυξή τους. Αυτές οι παράφρονες συμπεριφορές που βρίσκονται στη διαδικασία κυκλοφορίας ως ορθολογικές και συνετές στάσεις, συμβατές με τη θεία φύση σας, ξεκινήστε να τις αντικαταστήσετε.

Η ανθρωπότητα έχει μεταστραφεί, και κινείται μακριά από τη σύγχυση και το χάος της ψευδαίσθησης, και προς τη στιγμή της αφύπνισης, σημείο στο οποίο η έννοια της αρμονικής συνεργασίας, της Πραγματικότητας, και της Αγάπης, θα γίνει επιδεικτικά φανερή! Είναι αυτό που βιώνετε, όταν παύσετε να αρνείστε, να αναγνωρίσετε τη φυσική σας κατάσταση - το είστε ένα όλοι, μεταξύ σας και με το Θεό.

Έχετε περάσει αιώνες στην ψευδαίσθηση, βιώσατε πλήρως τον πόνο, την ταλαιπωρία και τη φρίκη με τα οποία την είχατε γεμίσει. Ήρθε η ώρα να το απελευθερώσετε, να το αφήσετε να απομακρυνθεί, και να ανακτήσετε την λαμπρή δόξα, που είναι η αιώνια θεία κατάσταση σας - Ενότητα - όπου ο διαχωρισμός δεν έχει κανένα υπαρκτό νόημα, γιατί όταν Όλα είναι Ένα, δεν υφίσταται η κατάσταση διαχωρισμού.

Αυτό σας ήταν από πάντα γνωστό, γιατί δημιουργηθήκατε αιώνια ως ένα με το Θεό. Και τότε επιλέξατε να το ξεχάσετε, οικοδομώντας μια ψευδαίσθηση, στην οποία θα κρύβεστε και θα παίζετε, χωριστά. Ήταν μια δυστυχισμένη και μακροχρόνια εμπειρία διαρκείας, ένας εφιάλτης που πλησιάζει στο τέλος του. Αρχικά ήταν απλώς μια ανόητη ιδέα, αλλά την αναπτύξατε, αρχίσατε να τη πιστεύετε, και στη συνέχεια επιλέξατε να ξεχάσετε την  Πραγματικότητα, επιτρέποντας στην ψευδαίσθηση σας, να γίνει απίστευτα πραγματική για εσάς, που κατάφερε να πείσει τον εαυτό σας, ότι ήταν η Πραγματικότητα!

Μόλις το κάνατε αυτό, έγινε ένα όλο και πιο επώδυνο και εχθρικό περιβάλλον, καθώς φανταστήκατε όλο και περισσότερη φρίκη, για να τη γεμίσετε.

Τέλος, οι φρικαλεότητες έχουν γίνει τόσο καταστροφικές, που δεν μπορούν πλέον να είναι ανεκτές, και αποφασίσατε συλλογικά να ξυπνήσετε. Μόλις πήρατε την εν λόγω απόφαση, κατέστη δυνατό να πλημμυρίσει ο πλανήτης, με αφθονία και ένταση θείας ενέργειας, που ποτέ δεν είχατε βιώσει, δεν διανοηθήκατε να σκεφτείτε, καθώς ευθυγραμμίσατε με το ουρανό, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για μια ακόμη φορά, να δεχτείτε την άπειρη αγάπη του Θεού για σας και να ανταποκριθείτε σε αυτό, με ανυπομονησία και ενθουσιασμό.

Είστε για να ξυπνήσετε! Η χαρά και η ευτυχία στον Παράδεισο είναι εκστατική,  καθώς προσεγγίζετε η στιγμή αυτή, και εσείς θα συμμετάσχετε σε αυτή την έκσταση, όπως ανέκαθεν θεϊκά προοριζόταν. Το θαύμα και η χαρά της αφύπνισης σας, κοντεύουν να σας περιβάλλουν.


Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.


 Κανάλι         : Johnsmallman
Μετάφραση :  Σαράντης Κώνστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: