Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Αγνωστος μεταξυ αγνωστων. Το τιποτα, που μπορει ομως να γινει κατι. Μια δυναμικη, φανταστικη σκεψη. Μια ουτοπια.........
Το να μοιραζεσαι τις γνωσεις σου με ολους, ειναι το πρωτο βημα, για τον τελειο κοσμο.


Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

«Κωδικός – Κλειδί ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ...»Ο κωδικός - κλειδί ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ είναι κωδικός προστασίας και ενίσχυσης έναντι ασθενειών και ενεργειακών επιθέσεων.
Έχει δοθεί για δυνατή προστασία από τα φασματικά τοξικά νευρίδια, που έχουν εξαπλωθεί στον πλανήτη και εισχωρούν στην αύρα των ανθρώπων. Όταν τα νευρίδια αυτά εισχωρήσουν, καταλαμβάνουν το νευρικό σύστημα, προκαλώντας στους ανθρώπους έλλειψη βούλησης, αδράνεια, κατάθλιψη και διαφόρων ειδών νευρώσεις.

Ο κωδικός αυτός καθιστά άτρωτη την αύρα μας από διάφορους ιούς και λοιμώξεις, που υπάρχουν και θα παρουσιάζονται στις ημέρες μας.
Ο κωδικός αυτός μπορεί και πρέπει να εκπέμπεται ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Κρίθηκε απαραίτητο από την Χριστική Ιεραρχία της 5ης Διάστασης, λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνά ο πλανήτης. Μεταδίδεται από τους Μυημένους στους μαθητές και εκείνοι στη συνέχεια τον εκπέμπουν νοητικά σε άλλους ανθρώπους, πόλεις, χώρες ή και σε ολόκληρο τον πλανήτη, αν υπάρχει ικανότητα δυνατού οραματισμού.
Επίσης, οι μαθητές μπορούν να μεταδώσουν το σύμβολο σε όποιους ανθρώπους μπορούν να το καταλάβουν και εκείνοι σε άλλους και ούτω καθεξής, προκειμένου να υπάρχει ταχύτατη εξάπλωση και συνεχής προβολή στον πλανήτη.

Το Χριστικό Σύμβολο έχει 2 χρωματικές δονήσεις: χρυσό και λευκό.
Το χρυσό ενισχύει το νευρικό σύστημα και την αύρα, ενώ το λευκό ενεργεί αποτοξινωτικά στις «αλλογενείς» τοξίνες που συσσωρεύονται γύρω από την ενέργεια (αύρα) του ανθρώπου.


Πηγή : angels.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: