Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ολύμπιοι και Άγιος Γερμανός 27 Απριλίου 2012





Ναός του Διός στην Κυρήνη, Λιβύη





Χαιρετισμούς από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.


Ο στόχος είναι να συνειδητοποιήσετε πως η μόνη ελεύθερη επιλογή που έχετε είναι να διεκδικήσετε σε παγκόσμιο επίπεδο το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης. Να απαλλαγείτε από την κληρονομιά του ψεύδους και να εν-θυμηθείτε την ακεραιότητα, την ανιδιοτέλεια, την αθανασία σας αποδίδοντας τους τα μέγιστα των αξιών. Να απεγκλωβιστείτε από την δημιουργημένη φυλακή των ριζωμένων πεποιθήσεων που βίαια και με πλήρη ασέβεια τοποθέτησαν στις συνειδήσεις σας1.


Να ανασυνταχθείτε άπαντες εν-ενεργεία αφυπνισμένοι και να φωνάξετε σε ολόκληρο τον πλανήτη: «Ξυπνήσαμε από τον καταναγκαστικό Λήθαργο που μας επέβαλλαν για αιώνες και είμαστε έτοιμοι, με την πλήρη υποστήριξη και προστασία των Ολύμπιων Θεών να σηκώσουμε το λάβαρο της ελ-ελευθερίας κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά να κάνουμε απέναντι σε κάθε τι που απειλεί να αφανίσει το Ελλάνιο πνεύμα».


Τα τύμπανα ήχησαν και τα ηχήσατε πρώτοι2, με θάρρος, τόλμη και ανδρεία, αυτό που αρμόζει σε κάθε Έλληνα3.


Ο φόβος σας έγινε δύναμη και θυμηθήκατε το ιερό σας χρέος απέναντι στην Ελλάνια γη.


Το απολλώνιο φως έλαμψε και πάλι με περισσότερη δύναμη στις καρδιές των Ελλήνων και με αυτό καλούμε όλους τους ανθρώπους της γης να υψώσουν το λάβαρο της ελ-ευθερίας και να ενώσουν τη δύναμη τους με την δική σας, μια ιερή Ελλάνια δύναμη που αντλούσατε, αντλείτε και θα αντλείτε αιώνια από τους Ολύμπιους θεούς σας.


Απαιτούμε να ανοίξουν όλα τα ιερά των Ολυμπίων και να αποδοθούν οι ύψιστες τιμές5.


Με δύναμη ψυχής εκφράζουμε παγκόσμια την ιερή πρόθεση μας να εξαφανίσουμε την σαθρότητα και να φωνάξουμε δυνατά πως απορρίπτουμε αμετάκλητα τον έλεγχο που συνεχίζουν να σας επιβάλλουν.


Καλούμε την ανθρωπότητα να ξεσηκωθεί και να διεκδικήσει το αναφαίρετο δικαίωμα της να είναι ανθρωπότητα και όχι μόνο να φαίνεται.


Σας καλούμε μαζικά, να ενωθείτε μαζί μας διότι ο στόχος ξεπέρασε τα σύνορα της ιερής χώρας μας και είναι ένας:



Ε Λ* - Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α


ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ - ΜΙΑ ΦΩΝΗ - ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ


Ε Ν Α



Κανάλι: Δήμητρα

.

1. Δείτε στο βίντεο(μετά το 5') ποιοι ήταν οι Ολύμπιοι και πώς μπορεί να γίνει διαχείριση της συνείδησης (με θετικό τρόπο εδώ) http://www.youtube.com/watch?v=vBC8i-26Nx4&feature=relmfu SaveFrom.net

2. Βλέπε για παράδειγμα: Thank you all the people of Greece who are leading the way: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tqeTGTU6FFg SaveFrom.net

3. Να έχετε στο νου σας ότι: Κάθε ένας μπορεί να είναι Έλληνας, με την καρδιά του, το μυαλό του, το πνεύμα του (Σωκράτης)

4. Αν λάβουμε υπ' όψιν ότι όλοι οι ναοί των Ολύμπιων ήταν χτισμένεοι σε μέρη με ιδιαίτερη ενέργεια, αυτό μπορεί να σημαίνει την ενεργοποίηση πολλών ενεργειακών πυλών σε όλη την περιοχή της αρχαίας Ελλάδος, που σήμερα είναι σε διάφορες χώρες: Βουλγαρία, Τουρκία, Αίγυπτος, Ιταλία, κ.λ.π.

*. ΕΛ = ΦΩΣ


 Πηγή : http://gflolympiansgreek.blogspot.pt/

Δεν υπάρχουν σχόλια: