Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

 


Η αντίληψη σχετικά με τον χρόνο και το πως τον διαχειριζόμαστε, πως λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας, πρόκειται να αλλάξει ακόμα πιο πολύ.
Ο χρόνος, όπως υπάρχει στην τρίτη διάσταση είναι τελείως διαφορετικός από τον χρόνο της πέμπτης διάστασης.
Στην πέμπτη διάσταση στην οποία μεταβαίνουμε η αντίληψη του χρόνου είναι τελείως διαφορετική. Θα λέγαμε ότι η ενέργεια κινείται σε κύκλους. 
Δεν υπάρχει χρόνος όπως τον γνωρίζουμε τώρα.
Στην πέμπτη διάσταση υπάρχει μόνο το τώρα, υπάρχει η στιγμή.
Δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι για να συμβεί, απλά βιώνεις αυτό που συμβαίνει στο τώρα, στη στιγμή του παρόντος.
Αυτό υπάρχει, ξεδιπλώνεται μπροστά σου και δημιουργεί τα αποτελέσματά του.
Έτσι βιώνουμε τη μαγεία της στιγμής, τη δημιουργικότητα της κάθε στιγμής, το θαύμα που προσφέρει σαν δώρο η στιγμή του τώρα. . . Τα πάντα θα είναι στο «τώρα»  και θα κινούμαστε  κατά βούληση μεταξύ του παρελθόντος, παρόντος και του μέλλοντος.

Λόγω της ραγδαίας αλλαγής των ενεργειών, πολλοί άνθρωποι πρόκειται να μπερδευτούν και να βρουν τους εαυτούς τους σε καταστάσεις που μοιάζουν με αδιέξοδο.
Σαν τοίχοι που σε πιέζουν από παντού και σε πνίγουν.
Η παλιά περιοριστική αντίληψη πιέζει πιο πολύ τώρα, προσπαθεί να κρατηθεί.
Ας ανοίξουμε στη νέα αντίληψη που ανυψώνει και μας δίνει χώρο να αναπνεύσουμε Όσο παραμένουμε στις παλιές πεποιθήσεις και τρόπο σκέψης, αυτή η νοητική ενέργεια θα μας συνδέει και θα μας τραβά σαν μαγνήτης προς τα κάτω σε χαμηλότερους κραδασμούς.
Εδώ όλος ο πλανήτης ανυψώνετε στο Φως!
Αυτή είναι η ευκαιρία μας να αναληφθούμε μαζί με τον πλανήτη. Να ζήσουμε ένα νέο παράδειγμα μέσα σε ειρήνη, ενότητα, ελευθερία, έκφραση και αγάπη. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να κρατηθεί στην πέμπτη διάσταση παρά μόνο οτιδήποτε προέρχεται μέσα από αληθινή Αγάπη....

Πηγή :  Elizabeth De,

Δεν υπάρχουν σχόλια: