Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ


 Όνομα μέλους: Αρκτούρια Συνομοσπονδία.

Αποδεκτοί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία: περίπου 3,75 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Τοποθεσία: Ο Αρκτούρος είναι αστέρι στον αστερισμό του Βοώτη.

Απόσταση από τη Γη: Περίπου 36 έτη φωτός.

Τύπος Μορφής Ζωής: Ένα αλογόμορφο αισθητικά ον.

Φυσική εμφάνιση: Οι Αρκτούριοι είναι άκρως ευαίσθητα θηλαστικοειδή που μοιάζουν πολύ με ένα άλογο. Το σώμα είναι αρκετά ψηλό και λεπτό με το κεφάλι ενός κάπως σχηματοποιημένου αλόγου. Το χρώμα στο δέρμα τους κυμαίνεται από απόχρωση βανίλιας ως ένα πολύ βαθύ καστανό. Οι Αρκτούριοι διαθέτουν χαίτη στο πίσω μέρος του λαιμού και του κεφαλιού και μια εξαιρετικά λεπτή ουρά που μόνο ελαφρώς θυμίζει ότι είναι από ένα άλογο.

Τα χέρια τελειώνουν σε 4 δάχτυλα, που είναι πολύ μεγάλα, εύπλαστα και εξαιρετικά λεπτά. Τα χέρια, τα πόδια και το σώμα έχει μια πολύ δυναμική εμφάνιση. Τα μάτια του Aρκτούριων είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά των ανθρώπων της Γης και είναι είτε σε απαλό μπλε ή σκούρο καφέ χρώμα. Τα αυτιά κάπως αντιστοιχούν σε εκείνα ενός αλόγου, αλλά είναι μικρότερα και πιο στρογγυλεμένα από εκείνα των επίγειων ομολόγων τους.

Το μέγεθος των Αρκτούριων στα αρσενικά κυμαίνεται σε ύψος από 7 πόδια σε περίπου 8 πόδια 6 ίντσες (2,31 έως 2,64 μέτρα). Οι γυναίκες διαφέρουν μόλις κάτω των 7 ποδιών σε περίπου 8 πόδια 2 ίντσες (2,11 έως 2,49 μέτρα) ψηλές.

Ειδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες: Στο Γαλαξιακή Ομοσπονδία, οι Aρκτούριοι σημειώνονται για τη μαεστρία του χρόνου (γαλαξιακά ημερολόγια, κ.λπ.) και για τις εξαιρετικές ικανότητές τους στον τομέα της επιστήμης και της φιλοσοφίας.

Μέση ποσότητα του ύπνου που χρειάζονται: Συνήθως 1 έως 3 ώρες ημερησίως.

Γλώσσα: Οι Αρκτούριοι μιλούν μια τονική γλώσσα που ακούγεται παρόμοια με των Κινέζων ή των Βιετναμέζων.

Μητρικά και άλλα σκάφη: Τα σκάφη των Αρκτούριων κυμαίνονται από ένα καταδυτικό σκάφος σχήματος κώδωνα ως αναγνωριστικό που κυμαίνεται από περίπου 40 έως 75 πόδια (12,2 έως 22,9 μέτρα) σε διάμετρο, και με ένα σε σχήμα φακού πλανητικό μητρικό διοικητικό σκάφος που είναι πάνω από 14 μίλια (22,5 χιλιομέτρων) σε μήκος.







Πηγή : Αρίστανδρος Ανδρομέδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: