Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ολύμπιοι και Αναληφθέντες Κύριοι από τη Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, 9 Μαΐου 2012




Το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία (αναπαράσταση) από τον Φειδία στην Αρχαία Ολυμπία, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου

Αγαπημένες μας ψυχές, ανασυνταχθείτε με γρηγορότερους ρυθμούς. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα ήδη. Οι σκοτεινοί ετοιμάζουν μεγάλη «αναστάτωση» για τους ανθρώπους της Γης, μέσω της συνειδητότητάς τους, των συναισθημάτων τους και μέσω του DNA. Να είστε σε εγρήγορση.

Για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της αποκάλυψης και πρώτης επαφής μας απαιτείται μια πιο συνειδητή και συλλογική ανταπόκριση από τον κόσμο. Οι άνθρωποι στη Γη θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσουν τις ριζωμένες πεποιθήσεις και τα εγώ τους, πριν καλέσουν σε βοήθεια. Οι άνθρωποι στη Γη θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν τις τεχνητές μνήμες που τους δημιούργησαν πριν μπορέσουν να ενεργοποιήσουν με μια συλλογική δράση τον νόμο της έλξης και τον νόμο της ανταποδοτικότητας.

Περιμένουμε από εσάς να δράσετε συλλογικά και δια μέσου της ξεκάθαρης προθέσεώς σας και με το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης σας το οποίο απαιτείται να διεκδικήσετε αμετάκλητα, να στείλετε την ξεκάθαρη πρόθεση σας στο συλλογικό ασυνείδητο της Γαίας ως ψήφο εμπιστοσύνης για τη βοήθεια απαλλαγής από τις σκοτεινές δυνάμεις σε όποιο επίπεδο και αν υφίστανται.

Αιτηθείτε ξεκάθαρα και αμετάκλητα: α) την ενεργοποίηση του νόμου της έλξης, β) την ενεργοποίηση του νόμου της ανταποδοτικότητας που σαν νόμος μη παρέμβασης επί του παρόντος, με την παρούσα πρόθεση σας γίνεται νόμος παρέμβασης και πλήρους αποκάλυψης της Διαγαλαξιακής ομοσπονδίας του Φωτός, των Ολυμπίων και των Αναληφθέντων Δασκάλων.

Αναφαίρετο δικαίωμά σας είναι η εξέλιξη και πρέπει να το διεκδικήσετε σθεναρά. Απαιτείστε να γίνει αποδεκτό πάραυτα.

Απαιτείστε να σας ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία της πλήρους αποκαλύψεως της Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας εντός του θερινού έτους.

Δράστε συλλογικά ώστε να μαζευτεί ένας σημαντικός αριθμός γήινων ψυχών που θα αιτηθούν τα παραπάνω μέσω του εκπροσώπου, σας επίσημα και υπεύθυνα.

Είμαστε οι Ολύμπιοι και οι Αναληφθέντες Κύριοι από τη Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Δήμητρα

Μήνυμα από τη Δήμητρα:
Θα αιτηθώ ακρόασης παρουσίας στο κεντρικό διαγαλαξιακό συμβούλιο, μόνο αφού ο απαιτούμενος αριθμός γήινων ανταποκριθεί προηγουμένως. Έχω άλλες δυο αιτήσεις παρουσίας ακρόασης και χρειάζεται να είμαστε απολύτως βέβαιοι για τον αριθμό, δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.


Πηγή :  http://gflolympiansgreek.blogspot.pt/

Δεν υπάρχουν σχόλια: