Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτικοί ..........Να κάνετε το χρέος σας.


Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε την πνευματική ανικανότητα που έχουν επιδείξει τα Γερμανικά φύλλα παγκοσμίως. Την μέγιστη αλαζονεία τους, αλλά και την χαζομάρα του να μην μπορούν να αποφύγουν το δακτυλάκι τους, που τους κρύβει την θέα της πραγματικής γνώσης που έχουν απέναντί τους.
Οι δικοί μας πολιτικοί, κάθε χρώματος και κάθε παρατάξεως. Τι πνευματικής ικανότητος να πει κανείς ότι είναι, τι στιγμή που κάθονται και εκτελούν όλες τις ασυναρτησίες που αραδιάζει μιαρό κεφάλι, των Γερμανικών φύλων (και φίλων).
Εγωισμό δεν έχουν μέσα τους, να σκεφτούν και λίγο. Πώς αφήνουν τον νεογέννητο αυτό Γερμανό, να τους διδάσκει ανοησίες, τι στιγμή που γεννήθηκαν μέσα στη βιβλιοθήκη της ανθρωπότητας;;
Για μία μόνο φορά, στην παγκόσμια ιστορία, κάντε αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε ΑΝΘΡΩΠΟΣ, νιώστε σαν άνθρωποι, αγαπήστε τον άνθρωπο δίπλα σας, μοιραστείτε.
Πλούτος δεν είναι τα πολλά σπίτια, τα πολλά αυτοκίνητα, και το οτιδήποτε έχουμε περισσότερο από τον δίπλα.
Πλούτος είναι η γνώση, την οποία μοιράζομαι για να πολλαπλασιαστεί, γιατί η γνώση πολλαπλασιάζεται μόνο όταν την μοιράζομαι.
Πλούτος είναι η αγάπη, την οποία μοιράζομαι για να πολλαπλασιαστεί, γιατί η αγάπη αυξάνεται μόνο όταν την μοιράζομαι και επιστρέφει σε εμάς.
Πλούτος είναι η χαρά, που βοηθάω στο να διατηρείτε γύρω μου, γιατί έτσι με αγγίζει με διαφορετικό τρόπο από τη μιζέρια, και ανταποδίδει στην ανάπτυξή μου.
Πλούτος είναι τα παιδιά, που αφήνουμε πίσω να συνεχίσουν αυτό που αρχίσαμε, αυτό που ενθυμούν καθώς μεγαλώνουν και τους γεμίζει χαρά.
Πλούτος είναι να μοιράζεσαι, χωρίς να χάνεις.................
................. Γιατί όταν έχεις και μοιράζεσαι πολλά, κάνεις περισσότερα από ότι θα είχες.
................. Γιατί έτσι μπορεί να αποκτήσεις πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί ο ίδιος.
................. Γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να κλαπούν, αλλά να δωριστούν.
Να κάνετε το χρέος σας, ζητώ! Ακόμη και αν νομίζετε πως είναι αργά για τούτο.


Σαράντης Κώνστας
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: