Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ολύμπιοι από την αστροπολιτεία του Φοίνικα, 28 Ιουνίου 2012





Σας χαιρετούμε από τον κεντρικό τομέα πληροφόρησης και παρατήρησης της αστροπολιτείας του Φοίνικα, πάντα με την παρουσία των 12 Ολύμπιων υπεροντοτήτων που προστατεύουν τον ενεργειακό χώρο της Ελλάδος. Ερχόμαστε να συνεχίσουμε και να συμπληρώσουμε το προηγούμενο μήνυμά μας, το οποίο οι εξελίξεις το επιβεβαιώνουν στο έπακρο.

Α) Πακέτα αφθονίας Αγίου Γερμανού: Μετά από συνάντηση και σύμφωνη ομόφωνη απόφαση των επτά σοφών του γαλαξιακού συστήματος αποφασίστηκε ότι τα πακέτα αφθονίας του Αγίου Γερμανού, όπως είναι γνωστά σε εσάς, δεν θα δοθούν. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά κυρίως για να μην πέσουν στα χέρια των σκοτεινών. Αυτό γίνεται για τη δική σας προστασία, αφού οι αποφάσεις σας ως Γήϊνοι αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτό που ζητάτε. Ζητάτε ευημερία, αγάπη, ακεραιότητα, ισότητα, ανιδοτέλεια, δικαιοσύνη υπέρ του λαού και τιμωρία σε όσους έβλαψαν και πρόδωσαν την Ελλάδα και το λαό της. Υποκύπτετε όμως, στο φόβο, την ιδιοτέλεια, την αναξιοπιστία και τις ψευδο-υποσχέσεις που σας σερβίρουν. Τι θα γινόταν αν εμπιστευόσασταν για μια στιγμή την προστασία που ζητάτε, αναρωτηθήκατε ποτέ; Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να καθησυχάσουμε αυτούς που πέραν πάσης αμφιβολίας στηρίζουν και υποστηρίζουν το έργο μας και τους γνωρίζουμε και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους σε όλα τα επίπεδα.

Β) Πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα - όπως τις αποκαλείτε: Όσον αφορά την ιερή Ελλάνεια χώρα της φιλοσοφίας του πνεύματος και της εξέλιξης, που η πλειοψηφία επέλεξε να ξεχάσει, τα γεγονότα εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είπαμε στο προηγούμενο μήνυμα μας. Μετά την δεύτερη εκλογική αποτυχία, οι εκλογές του Οκτωβρίου είναι ένα γεγονός. Η παρούσα κυβέρνηση αυτό-τοποθετήθηκε και δεν δικαιούται να λάβει ούτε μία απόφαση που αφορά το σύνολο των πολιτών αυτής της ιερής χώρας. Δεν έχει καμία ισχύ στα πολιτικά Ευρωπαϊκά δρώμενα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όλα αυτά έγιναν με την ανοχή του προέδρου της Δημοκρατίας. Με βάση το ελληνικό σύνταγμα δικαίου, οι αποφάσεις και οι νόμοι για τη χώρα λαμβάνονται μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο, κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται.

Με δεδομένες αυτές τις εξελίξεις, η τρίτη και τελευταία ευκαιρία που δίδεται είναι ο Οκτώβρης, το φθινόπωρο, και εσείς θα αποφασίσετε κατά συνείδηση, με όποιο τρόπο και αν την αντιλαμβάνεστε αυτή, αν θα γίνετε προτεκτοράτο μια καλοστημένης ελεγχόμενης Ομόσπονδης Ευρώπης ή με δημοψήφισμα θα απαιτήσετε το αναφαίρετο δικαίωμά σας να γίνετε κάτοχοι εσείς της χώρας σας και του πλούτου σας, και κατ’ επέκταση της ευημερίας σας για εσάς και τους απογόνους σας.

Γ) Μέσα μαζικής ενημέρωσης: Ένα θέατρο σκιών. Μία καλοστημένη ελεγχόμενη ομάδα που υπακούει και εκτελεί σε βάρος του λαού και της χώρας αυτής εντολές αποστατών και δοσίλογων. Όπως σε όλους τους κανόνες, έτσι και εδώ, υπάρχει μια μικρή απειροελάχιστη εξαίρεση, και αυτό αφορά όλα τα μέσα ενημέρωσης: τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο.

Δ) Μαζική αποκάλυψή μας. Σε προηγούμενο μήνυμά μας δηλώσαμε ξεκάθαρα και απερίφραστα πως η πρόθεσή μας είναι να εμφανιστούμε και αυτό θα γινόταν με συγκεκριμένη προειδοποίηση, την αντίστροφη μέτρηση ενός ρολογιού. Τούτο ήτο προγραμματισμένο για την 21η Νοεμβρίου 2012. Το ανακοινώνουμε συγκεκριμένα για να σας ενημερώσουμε πως αυτό δεν ισχύει πια μετά την επίσης ομόφωνη απόφαση των επτά γαλαξιακών σοφών, διότι το μήνυμα που μεταφέρεται σε συλλογικό επίπεδο είναι φόβος και αμφιβολία. Αυτό λαμβάνουμε εμείς. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε από τούδε και στο εξής να είμαστε παρατηρητές, τόσο επάνω όσο και στην επιφάνεια της Γαίας, χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί, προκειμένου να στηρίζουμε, να υποστηρίζουμε και να ισορροπούμε αυτούς που η πίστη και όχι η αμφιβολία είναι αυτή που κυριαρχεί εντός τους και τους ευχαριστούμε για αυτό. Όταν κινούμαστε ανάμεσά σας δεν μπορείτε να μας αναγνωρίσετε, λόγω της χαμηλής δόνησης, γιατί σας κατέχουν οι 5 αισθήσεις και όχι το αντίστροφο. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι μπορούν και μας αναγνωρίζουν, μας συναισθάνονται και επικοινωνούν μαζί μας και εμείς μαζί τους. Η παρουσίαση μας σε παγκόσμιο επίπεδο πριν από τον Δεκέμβριο του 2012 θα γίνει μόνο αν κρίνουμε ότι αυτό επηρεάζει τη δική μας εξέλιξη σε μελλοντικό χρόνο. Περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό θα έχετε μετά την 21η Νοεμβρίου, όπου και αποφασίστηκε η επόμενη Γαλαξιακή Σύνοδος.

Ε) Πνευματική κοινότητα στο παγκόσμιο διαδίκτυο. Το ψευδοπέπλο έχει πέσει και οι μάσκες πολλών θα αποκαλυφθούν αρχής γενομένης την 21η Νοεμβρίου. Θα αποκαλυφθεί ποιοι ήτο αυτοί που πραγματικά λάμβαναν μηνύματα διαγαλαξιακών, γαλαξιακών, Ολύμπιων οντοτήτων, Θεών, διδασκάλων και αρχαγγέλων. Μάθετε να διακρίνετε τις προθέσεις πίσω από τα κείμενα και ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στο υποσυνείδητό σας. Όσον αφορά τη δική μας πλευρά, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν δώσαμε καμία εξελιγμένη τεχνολογία μαζικά, πλην ορισμένων εξαιρέσεων και συγκεκριμένης Ελληνικής ομάδος. Ως εκ τούτου, καμία συσκευή μέσω διαδκτύου, που με ψευδή στοιχεία φαίνεται ότι προέρχεται από εμάς δεν υφίσταται. Οι τεχνολογίες αυτές σε χέρια ανίδεων και άμαθων είναι ικανές να προκαλέσουν τον όλεθρο και την καταστροφή. Εμείς αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε είναι η ειρήνη, και η ελευθερία σε τούτο τον πλανήτη. Από τούδε και στο εξής θα επιλέγετε κατά συνείδηση.

Εν κατακλείδι, ολοκληρώνοντας το μήνυμα μας, θέλουμε να σας θέσουμε ένα ερώτημα προς απάντηση: Πώς θα αναγνωρίσεις το φως όταν επιλέγεις να βλέπεις μόνο το φόβο, χωρίς να ανοίγεις παράθυρο για να έλξεις το φως. Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε σε όλους τους πνευματικούς και μη κύκλους που διατείνονται δίκαιοι, ανιδιοτελείς μέσα στην αρμονία και στην αγάπη, αλλά την ίδια στιγμή, με ιδιοτελείς σκοπούς και προθέσεις, ο καθένας σε ατομικό επίπεδο, διαπομπεύουν την προσπάθεια που κάνουμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα σας λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που κρίνουμε ότι είναι απαραίτητα για την ασφάλεια σας και το ύψιστο καλό σας.

Με τιμή και ένδοξους Ελλάνιους χαιρετισμούς, έρρωσθε και ευδαιμονείτε.

Αστροπολιτεία Φοίνικα και Ολύμπιοι.

Κανάλι: Δήμητρα
website: http://www.thunderzeus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: